Hugibugi Napisano 21 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Napisano 21 Stycznia 2015 Zapomnialem dodac ze do usa chce leciec w przyszlosci nie chce leciec juz, dopiero jak nadazy sie okazja czyli w tym roku, moze za rok dwa trzy, na razie chcialbym miec wize a pozniej spokojnie planowac pytac itp, w formularzu wskazalbym rok 2016
ilya_ Napisano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 21 Stycznia 2015 jak chcesz leciec w przyszlosci to idz w przyszlosci.....kiedy bedzie widac, ze juz jestes bardziej w zyciu ustabilizowany.... 3 miesiace pracy to nie praca....ale juz np rok, dwa to cos lepszego....
glimi Napisano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 21 Stycznia 2015 Po co teraz wydawać 576zł? Za rok może być taniej a za 2 lata może już ich w ogóle nie być. Ja jak leciałem w lipcu to po wizę poszedłem w lutym .
Hugibugi Napisano 22 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2015 Wolalbym byc pewny wyjazdu bo jak zaplanuje a pozniej sie rozczaruje...nie lubie takich akcji
glimi Napisano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2015 Teraz nie jesteś pewien kiedy chcesz lecieć. Jak będziesz już miał konkretną datę to idź pół roku przed wyjazdem.
Hugibugi Napisano 23 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2015 A jak bede chcial leciec jutro
Joanna30 Napisano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2015 To nie polecisz, bo najpierw musisz mieć wizę w paszporcie
Hugibugi Napisano 25 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2015 No wlasnie, mysle ze za rok pasowaloby isc, na wsElkich wypadek warto miec moge sie zdecydowC na wyjazd i za miesiac juz w usa byc, a nie majac wizy nawet nie chce myslec o wyjezdzie bo odmowa byla by ciosem w serce
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.