NITRO KeX Napisano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2015 Cześć, przeglądając internet natknąłem się na Wasze forum i pomyślałem, (tak z ciekawości) że mogę o coś zapytać, a więc, orientujecie się ile by mnie kosztował wyjazd (koło lipca/sierpnia) do LosAngeles (tak wiem, takie dziecinne) lub Nowego Jorku na miesiąc w bezpiecznej dzielnicy w hotelu 3/4 gwiazdkowym (o ile takie się znajdą) ? Ile bym musiał zabrać pieniędzy na taką wyprawę turystyczną ? Czy miesiąc to nie za dużo (chodzi o pieniądze) ? Co jest tańsze - 1. Floryda 2. Kalifornia 3. NY ?
sly6 Napisano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2015 a jak z posilkami,jak z paleniem,piciem,jestes osoba rozrywkowa?
adam2008 Napisano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2015 Tam gdzie blizej zawsze bedzie taniej. Natomiast Kalifornia bedzie najdrozsza.
Gość miqhs Napisano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2015 Potwierdzam niestety, ale z drugiej strony chyba nigdzie nie jest tak pieknie Polecam Californie, pogoda jest super, widoki odlotowe, mozna wynajac taniej w aribnb.com. NY nie, ja nie lubie, duszno, parno, brudno fuj
olmeca Napisano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2015 a jak z posilkami,jak z paleniem,piciem,jestes osoba rozrywkowa? Zapakuje w walizkę dozwolone 23kg konserw, gorzały, chleba, gumofilce, pędzle i kielnie
rybka Napisano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2015 3-4 gwiazdkowy w NYC to nie wiem czy $200 na dobe wystarczy
andyopole Napisano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2015 Zapakuje w walizkę dozwolone 23kg konserw, gorzały, chleba, gumofilce, pędzle i kielnie Tradycyjnie. Urlop musi się zwrocic.
NITRO KeX Napisano 28 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2015 Jestem bardziej osobą nieśmiałą więc imprezy rzadko. Nie pale. Pije okazyjnie . Ooo i żeby byli w miarę fajni i dobzi ludzie
andyopole Napisano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2015 "dobzi" ludzie. Mwana kubwa kochac polska języka. ..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.