NITRO KeX Napisano 2 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2015 Przeglądając internet natrafiłem na jakąś stronę z hotelami i z ciekawości wpisałem Miami. Tutaj nasuwa się moje pytanie: Czy 166$ to nie za mało na tak fajny hotel (dodam link niżej) ? Gdzie tkwi haczyk ? Przepraszam, że link do strony na Facebook, ale jestem na telefonie. Post zatytułowany jest "Forum o USA"
dareknow0 Napisano 2 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2015 Przeglądając internet natrafiłem na jakąś stronę z hotelami i z ciekawości wpisałem Miami. Tutaj nasuwa się moje pytanie: Czy 166$ to nie za mało na tak fajny hotel (dodam link niżej) ? Gdzie tkwi haczyk ? Przepraszam, że link do strony na Facebook, ale jestem na telefonie. Post zatytułowany jest "Forum o USA" Hotele na Florydzie nie są drogie . A $166 za nocleg w Miami to spora cena .Nocowałem w Miami w przyzwoitym hotelu **** za $120. Haczyk może tkwić tylko w odległości hotelu od plaży ( oceanu) .Gdy hotel usytuowany jest dalej od oceanu to trzeba dojechać i pojawia się problem z parkowaniem samochodu.Parkingi są płatne i często opłaca się bardziej zapłacić parę dolarów więcej za hotel który znajduje się nad oceanem .Hotele mają parkingi dla swoich gości.
agatenka Napisano 3 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 3 Lutego 2015 ....Hotele mają parkingi dla swoich gości. Raczej te z dala od Ocean Drive, to samo z cenami za $150 w tej okolicy dostaniesz obskurny pokój w hotelu z ładną przednią elewacją, po przekroczeniu drzwi już tak kolorowo nie jest
Rademedes Napisano 4 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2015 Mozesz jeszcze sprawdzic na stronie AirBnB. Mozna mieszkac w Miami Beach, 2-3 ulice od plazy za $140/nocke z parkingiem wliczonym w cene. Co do parkingu to czasem sie tam trzeba najezdzic jesli chce sie parkowac za normalne pieniadze bo z parkingiem za $20+ problemu nie ma. Na ulicy $1.75/h
NITRO KeX Napisano 5 Lutego 2015 Autor Zgłoś Napisano 5 Lutego 2015 Mozesz jeszcze sprawdzic na stronie AirBnB. Mozna mieszkac w Miami Beach, 2-3 ulice od plazy za $140/nocke z parkingiem wliczonym w cene. Co do parkingu to czasem sie tam trzeba najezdzic jesli chce sie parkowac za normalne pieniadze bo z parkingiem za $20+ problemu nie ma. Na ulicy $1.75/h Coś tanie te hotele 600zł za hotel przy oceanie https://m.airbnb.pl/s/Miami--Floryda--Stany-Zjednoczone
Rademedes Napisano 6 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 6 Lutego 2015 Nie jest zle. W grudniu bylem tam za $90/dzien w oddzielnej czesci mieszkalnej w prywatnym domu. Do dyspozycji basen, grill i mozliwosc doplyniecia lodka. Do plazy bylo za daleko na piechote. Ostatnio wlasnie za $140/dzien 3 ulice od plazy w Miami Beach. Poza zakupami w sklepie to nie poruszalem sie samochodem prawie w ogole. Przy airbnb trzeba dokladnie czytac jakie sa zasady wynajmu. Do tego dochodzi prowizja dla AirBnB i czasem sa tzw. "cleaning fee" ale i tak jest czesto taniej niz w hotelach w Miami Beach, w ktorych dochodzi ekstra oplata za parking $15-30/dzien Trzeba czytac dokladnie czy wynajmuje sie pokoj czy cale mieszkanie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.