shiver Napisano 19 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2015 Witam, zakładam nowy temat, gdyz przeszukujac forum nie mogłem znalezc zadnej satysfakcjonującej mnie odpowiedzi. Otóz posiadam już wize na 10lat, bylem w stanach 2 razy, niestety ostatnio dostalem wyrok z sądu kara grzywny, czy w zaistnialem sytuacji mogą mnie cofnąc na lotnisku? Pozdrawiam
dareknow0 Napisano 23 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 23 Lutego 2015 Witam, zakładam nowy temat, gdyz przeszukujac forum nie mogłem znalezc zadnej satysfakcjonującej mnie odpowiedzi. Otóz posiadam już wize na 10lat, bylem w stanach 2 razy, niestety ostatnio dostalem wyrok z sądu kara grzywny, czy w zaistnialem sytuacji mogą mnie cofnąc na lotnisku? Pozdrawiam Tak ,są takie szanse .Urzędnik imigracyjny na lotnisku przy odprawie będzie miał wgląd w Twoją kartotekę kryminalną .Chyba ,że nie zauważy .
aniazzielonego Napisano 23 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 23 Lutego 2015 Zaraz - ale ten wyrok to dostales w Polsce, czy w Stanach?
sly6 Napisano 23 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 23 Lutego 2015 a to dobre pytanie czy w Polsce czy tez w USA
dareknow0 Napisano 24 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2015 No tak ,ja zrozumiałem ,że chodzi o wyrok otrzymany w USA .Takiej sytuacji dot.moja odpowiedż.
shiver Napisano 27 Lutego 2015 Autor Zgłoś Napisano 27 Lutego 2015 wyrok w polsce, dokladniej wykroczenie(nie mylic z przestępstem) juz zdarzylem sie dowiedzieć,że nic mi nie grozi, bo wykroczenia nie trafiają do KRK
Rademedes Napisano 25 Marca 2015 Zgłoś Napisano 25 Marca 2015 Jeszcze nie maja wgladu w polskie kartoteki
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.