shiver Posted February 19, 2015 Report Posted February 19, 2015 Witam, zakładam nowy temat, gdyz przeszukujac forum nie mogłem znalezc zadnej satysfakcjonującej mnie odpowiedzi. Otóz posiadam już wize na 10lat, bylem w stanach 2 razy, niestety ostatnio dostalem wyrok z sądu kara grzywny, czy w zaistnialem sytuacji mogą mnie cofnąc na lotnisku? Pozdrawiam
dareknow0 Posted February 23, 2015 Report Posted February 23, 2015 Witam, zakładam nowy temat, gdyz przeszukujac forum nie mogłem znalezc zadnej satysfakcjonującej mnie odpowiedzi. Otóz posiadam już wize na 10lat, bylem w stanach 2 razy, niestety ostatnio dostalem wyrok z sądu kara grzywny, czy w zaistnialem sytuacji mogą mnie cofnąc na lotnisku? Pozdrawiam Tak ,są takie szanse .Urzędnik imigracyjny na lotnisku przy odprawie będzie miał wgląd w Twoją kartotekę kryminalną .Chyba ,że nie zauważy .
aniazzielonego Posted February 23, 2015 Report Posted February 23, 2015 Zaraz - ale ten wyrok to dostales w Polsce, czy w Stanach?
sly6 Posted February 23, 2015 Report Posted February 23, 2015 a to dobre pytanie czy w Polsce czy tez w USA
dareknow0 Posted February 24, 2015 Report Posted February 24, 2015 No tak ,ja zrozumiałem ,że chodzi o wyrok otrzymany w USA .Takiej sytuacji dot.moja odpowiedż.
shiver Posted February 27, 2015 Author Report Posted February 27, 2015 wyrok w polsce, dokladniej wykroczenie(nie mylic z przestępstem) juz zdarzylem sie dowiedzieć,że nic mi nie grozi, bo wykroczenia nie trafiają do KRK
Rademedes Posted March 25, 2015 Report Posted March 25, 2015 Jeszcze nie maja wgladu w polskie kartoteki
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.