Gość miqhs Napisano 24 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2015 Sly ale ja przeciez napisalam (wbrew temu co pisze shmer bo sciemnia, ze przeczytal moje watki) jak szukalam pracy, mieszkania, szkoly dla mojego smyka i rozne takie, wszystko jest na forum. Po prostu pare razy zrobilo mi sie przykro czytajac odpowiedzi. No bo co ja komu zlego zrobilam...ze mi wyszlo wszystko i spelnilam marzenia z dziecinstwa? Moje zycie jest wspaniale, zawsze byo, w Polsce czy w Stanach, ale niekoniecznie mam ochote sie dzielic swoim szczesciem. Jedyne w czym moge pomoc to zorganizowanie jakiegos rodzaju wskazowek, jak napisal kzielu, step by step co masz zrobic jak marzysz o wyjezdzie. Kilka osob mi na priva napisalo, ze czytajac to forum zmienili plany zyciowe bo jest tak beznajdzienie w tych Stanach...seriously? Taka to odpowiedzialnosc.
sly6 Napisano 24 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2015 No jesli zmienili tak zdanie to tak kochali USA lub tez kochali wyobrazenie o USA ktore moglo im sie potwierdzic lub tez nie po przylocie nikt kto chce nie zmieni szybko zdania bo bedzie szukac,drazyc i zobaczy sprawy z roznych stron mi nie pomoglo takie pisanie-mowienie ze bedzie dobrze,poradzisz sobie wlasnie przez takie mowienie wpadlem bo ktos Ci pomoze,sa ludzie zyczliwi i kazdy do kazdego jest przyjacielsko nastawiony ja szukam teraz konkretow i tych realnych jesli chodzi o moje zycie
Jackie Napisano 24 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2015 Sly ale ja przeciez napisalam (wbrew temu co pisze shmer bo sciemnia, ze przeczytal moje watki) jak szukalam pracy, mieszkania, szkoly dla mojego smyka i rozne takie, wszystko jest na forum. Po prostu pare razy zrobilo mi sie przykro czytajac odpowiedzi. No bo co ja komu zlego zrobilam...ze mi wyszlo wszystko i spelnilam marzenia z dziecinstwa? Moje zycie jest wspaniale, zawsze byo, w Polsce czy w Stanach, ale niekoniecznie mam ochote sie dzielic swoim szczesciem. Póki co w 90% swoich postów gadasz jak stara zgorzkiała baba. Bardzo cię proszę o niezaśmiecanie wątków. Jeżeli masz problem to załóż sobie (co zreszą zrobiłaś) własny wątek i tam promieniuj szczęsciem i optymizmem. Na innym forum które moderuję już dawno dostałabyś bana za zaśmiecanie i trollowanie. Nie ode mnie wprawdzie. Ja dobre serce mam Ja też dostaję mejle od użytkowników. Ci z kolei pytają dlaczego jeszcze nie dostałaś kopa z forum. Nieśmiało napomnę żę nie są to osoby z którymi na codzień sie tu na forum użerasz. Ten wątek zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.