Skocz do zawartości

Wyjazd Do Usa - Potrzebna Pomoc :)

User0000

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Sly ale ja przeciez napisalam (wbrew temu co pisze shmer bo sciemnia, ze przeczytal moje watki) jak szukalam pracy, mieszkania, szkoly dla mojego smyka i rozne takie, wszystko jest na forum. Po prostu pare razy zrobilo mi sie przykro czytajac odpowiedzi. No bo co ja komu zlego zrobilam...ze mi wyszlo wszystko i spelnilam marzenia z dziecinstwa? Moje zycie jest wspaniale, zawsze byo, w Polsce czy w Stanach, ale niekoniecznie mam ochote sie dzielic swoim szczesciem.

Jedyne w czym moge pomoc to zorganizowanie jakiegos rodzaju wskazowek, jak napisal kzielu, step by step co masz zrobic jak marzysz o wyjezdzie. Kilka osob mi na priva napisalo, ze czytajac to forum zmienili plany zyciowe bo jest tak beznajdzienie w tych Stanach...seriously? Taka to odpowiedzialnosc.

• Odpowiedzi 42
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

No jesli zmienili tak zdanie to tak kochali USA lub tez kochali wyobrazenie o USA ktore moglo im sie potwierdzic lub tez nie po przylocie

nikt kto chce nie zmieni szybko zdania :) bo bedzie szukac,drazyc i zobaczy sprawy z roznych stron

mi nie pomoglo takie pisanie-mowienie ze bedzie dobrze,poradzisz sobie :) wlasnie przez takie mowienie wpadlem bo ktos Ci pomoze,sa ludzie zyczliwi i kazdy do kazdego jest przyjacielsko nastawiony ;)

ja szukam teraz konkretow :) i tych realnych jesli chodzi o moje zycie :)

Napisano

Sly ale ja przeciez napisalam (wbrew temu co pisze shmer bo sciemnia, ze przeczytal moje watki) jak szukalam pracy, mieszkania, szkoly dla mojego smyka i rozne takie, wszystko jest na forum. Po prostu pare razy zrobilo mi sie przykro czytajac odpowiedzi. No bo co ja komu zlego zrobilam...ze mi wyszlo wszystko i spelnilam marzenia z dziecinstwa? Moje zycie jest wspaniale, zawsze byo, w Polsce czy w Stanach, ale niekoniecznie mam ochote sie dzielic swoim szczesciem.

Póki co w 90% swoich postów gadasz jak stara zgorzkiała baba. Bardzo cię proszę o niezaśmiecanie wątków. Jeżeli masz problem to załóż sobie (co zreszą zrobiłaś) własny wątek i tam promieniuj szczęsciem i optymizmem. Na innym forum które moderuję już dawno dostałabyś bana za zaśmiecanie i trollowanie. Nie ode mnie wprawdzie. Ja dobre serce mam ;)

Ja też dostaję mejle od użytkowników. Ci z kolei pytają dlaczego jeszcze nie dostałaś kopa z forum. Nieśmiało napomnę żę nie są to osoby z którymi na codzień sie tu na forum użerasz.

Ten wątek zamykam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...