Joyanna Napisano 1 Marca 2015 Zgłoś Napisano 1 Marca 2015 Miales rejestracje z kradzionego samochodu, wiec Cie zabrali na przesluchanie czy czasem nie masz nic w spolnego z kradzieza. Znajdz dobrego adwokata i idz do sadu wytlumacz,ze ja znalazles i nic nie wiesz o samochodzie. Jesli by chodzilo tylko o rozmowe przez telefon to nikt by cie na posterunek nie bral,ani do sadu nie wzywal. Powodzenia.
danielmalinowski Napisano 1 Marca 2015 Autor Zgłoś Napisano 1 Marca 2015 Kumpla złapali za telefon i dali mu wezwanie do sądu i dostał 150 $ po takie jest prawo dziwne w Ameryce A jak się nie wytłumaczy po pierwszej sprawie to zawsze można wrucic do PL Jak bym skradł jakieś auto to by mnie nie puścili tylko trzymali i sprawę bym mail na drugi dzień a mam za miesiąc
Jim Beam Napisano 1 Marca 2015 Zgłoś Napisano 1 Marca 2015 Kumpla złapali za telefon i dali mu wezwanie do sądu i dostał 150 $ po takie jest prawo dziwne w Ameryce faktycznie dziwne, lamiesz prawo - zostajesz ukarany. Nie do wiary.
KaeR Napisano 1 Marca 2015 Zgłoś Napisano 1 Marca 2015 Jak bym skradł jakieś auto to by mnie nie puścili tylko trzymali i sprawę bym mail na drugi dzień a mam za miesiąc To akurat zadne pocieszenie, bo jak sprawa jest blaha to sie sadzi raz dwa. Ludzie czekaja na sprawy o morderstwo rok i dluzej. Sledztwo i przygotowanie sprawy troche trwa.
danielmalinowski Napisano 1 Marca 2015 Autor Zgłoś Napisano 1 Marca 2015 Za blachę adwokata mi mówił ze ok150 do 200 nie maja powodu mnie osadzić bo nie maja za co za blachę jakoś każdy mógł ja podnieść z ziemi i to wszystko
sly6 Napisano 1 Marca 2015 Zgłoś Napisano 1 Marca 2015 podniesc tak lecz co chcial z nia zrobic to inna sprawa mozesz wyjechac z USA lecz pamietaj ze mozesz juz legalnie nie wrocic lub tez miec nie przyjemnosci w przyszlosc ,Twoja sprawa,zycie jak to zalatwisz lepiej wyjechac z zalatwiona sprawa tak ja bym zrobil
danielmalinowski Napisano 1 Marca 2015 Autor Zgłoś Napisano 1 Marca 2015 Gadałem z prawnikiem to wiem czym mogą mnie obwinic o telefon i to wszystko Dlatego nie uciekam bo nic nie zrobilem
Kwiatkowski Napisano 2 Marca 2015 Zgłoś Napisano 2 Marca 2015 Twoje wpisy są strasznie chaotyczne... Nie mniej wykazałeś się głupotą biorąc tę tablicę... Życzę szczęśliwego zakończenia sprawy...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.