Skocz do zawartości

Apartmnet Okolice Santa Ana

Dany

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

hej

firma mnie przenosi do Santa Ana w californi ale musze sobie sam znalezc jakis apartment. orientuje sie moze ktos gdzie szukac najlepiej? craiglist?
ktorych okolic unikac a ktore sa ok?

Dany

Napisano

A można? He he, a można? :)

I niech mi ktoś powie, ze wizy pracownicze to rzadkość.

Można wiedzieć jaka firma?

Jesli go przenosi, to nie jest wiza pracownicza.

Napisano

Moze go przenoszą ze wschodniego wybrzeża na zachodnie. To ze kogoś przenoszą to nie znaczy od razu, ze z Polski :)

To by nie zadawał pytania. Jak kto mieszkał w USA to wie co użyć do szukania. :-)

Napisano

przenosza mnie z nowego jorku do santa ana. nie potrzebuje wizy jestem obywatelem usa) a pytam sie bo nie znam okolic sanata ana. ne wiem ktore mijsca w santa ana sa ok a ktore nie. zadalem pytanie bo moze ktos mi podpowie cos co nie wiem i bardzo mi sie przydda w szukaniu miejsca wlasnie tam

Napisano

przenosza mnie z nowego jorku do santa ana. nie potrzebuje wizy jestem obywatelem usa) a pytam sie bo nie znam okolic sanata ana. ne wiem ktore mijsca w santa ana sa ok a ktore nie. zadalem pytanie bo moze ktos mi podpowie cos co nie wiem i bardzo mi sie przydda w szukaniu miejsca wlasnie tam

To zwracam honor. :-) koniec z OT.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...