shmehr Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 Moi Drodzy, Z racji tego, że nieuchronnie zbliża się 5 maja 2015r. zakładam ten temat, aby każdy mógł w nim napisać komu się udało, a komu niestety nie.Proszę o podpięcie tematu.Zasady - po krótce: - nie piszemy zbędnych postów, piszemy tylko czy wylosowałeś/-aś, czy nie, plus ewentualnie kilka słów od siebie w tym samym poście - nie piszemy i nie śmiecimy tutaj aż do dnia ogłoszenia wyników losowaniaBardzo proszę również o odpowiedź w ankiecie (na górze strony).Z góry wszystkim życzę powodzenia!
shmehr Posted May 5, 2015 Author Report Posted May 5, 2015 !! WYNIKI LOSOWANIA beda dostepne DZISIAJ od godziny 18.00 czasu polskiego !! Link do strony: https://www.dvlottery.state.gov/ PS. Po sprawdzeniu wyniku pamietajcie o kliknieciu w ankiete, bo...
LinaMax Posted May 5, 2015 Report Posted May 5, 2015 a mozecie sprawdzac, bo strona nie działa, jest obciążona.
glimi Posted May 5, 2015 Report Posted May 5, 2015 The service is unavailable. Server is too busyno to zaczynamy
KaeR Posted May 5, 2015 Report Posted May 5, 2015 a mozecie sprawdzac, bo strona nie działa, jest obciążona. Moze u ciebie.
Tifo Posted May 5, 2015 Report Posted May 5, 2015 Strona działa mi normalnie, sprawdzałem jeszcze raz i HAS NOT BEEN SELECTED. Jakoś się nie przejąłem specjalnie.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.