Abstract Napisano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2015 Witam serdecznie.W 2015 roku spędziłem w USA 6-7 tygodni w celach turystycznych. Zostac mogłem do połowy czerwca, jednak wrocilem na początku marca. Wybieram się ponownie do USA, również w celach turystycznych od końca lipca do konca sierpnia. Zakłądam ,że wszystko jest w jak najlepszym porządku. Czy mój przyjazd musze gdzieś zgłaszać itd? Z góry dziekuję za odpowiedź, Pozdrawiam
sly6 Napisano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2015 masz wazna wize,paszport to sie zglaszasz na granice i tyle
Abstract Napisano 1 Maja 2015 Autor Zgłoś Napisano 1 Maja 2015 A ,czyli nic nadzwyczajnego:) Dzieki wielkie
Robert1992 Napisano 1 Maja 2015 Zgłoś Napisano 1 Maja 2015 gorzej by było jak byś poleciał do usa np. na 4 miesiące potem wrocił na miesiąc i znów leciał na kolejne 4 miesiace
Abstract Napisano 2 Maja 2015 Autor Zgłoś Napisano 2 Maja 2015 A tak swoja drogą, władze wiedzą o tym którego wyleciałem? Przy powrocie nikt mi nawet do paszportu nie zaglądał.
Joanna30 Napisano 2 Maja 2015 Zgłoś Napisano 2 Maja 2015 Linie lotnicze mają obowiązek przekazywania list pasażerów wlatujących i wylatujących z USA. A do paszportu na pewno Ci zaglądali. Chociażby po to, żeby sprawdzić, czy Ty to Ty
Lx13 Napisano 2 Maja 2015 Zgłoś Napisano 2 Maja 2015 Zaglądają podczas skanowania w celu udokumentowania wylotu. I nie robią tego juz linie ale służby graniczne same.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.