KaeR Napisano 5 Maja 2015 Zgłoś Napisano 5 Maja 2015 Dziekuje serdeczne KaeR! Wyglada na to, ze wiza pracownicza, ewentualnie loteria jest jedynym sensownym wyjsciem Sorry za tyle literow, ale w kolejce po jedzenie pisalem. Przegapilem, ze ma STEM do 2016. To ta loteria dzis mnie tak rozkojarzyla. Ma w takim razie jedna probe na H1B w przyszlym roku. Wyglada jednak ze szanse z roku na rok maleja. W tym bedzie chyba okolo 30%. Nie wiem jakie ma wyksztalcenie, ale moze ma podstawy na NIW.
polanka Napisano 5 Maja 2015 Autor Zgłoś Napisano 5 Maja 2015 Sorry za tyle literow, ale w kolejce po jedzenie pisalem. Przegapilem, ze ma STEM do 2016. To ta loteria dzis mnie tak rozkojarzyla. Ma w takim razie jedna probe na H1B w przyszlym roku. Wyglada jednak ze szanse z roku na rok maleja. W tym bedzie chyba okolo 30%. Nie wiem jakie ma wyksztalcenie, ale moze ma podstawy na NIW. B.S. in biology with concentration in molecular cell physiology
sly6 Napisano 6 Maja 2015 Zgłoś Napisano 6 Maja 2015 dobrze miec taka kolezanke co jest zainteresowana czyims problemem bo sa tacy ze mowia radz sobie sama
polanka Napisano 6 Maja 2015 Autor Zgłoś Napisano 6 Maja 2015 dobrze jest miec takich forumowiczow co bezinteresownie dziela sie wiedza dzieki wielkie!
katlia Napisano 6 Maja 2015 Zgłoś Napisano 6 Maja 2015 Jezeli ma tylko B.S. -- nawet ze znanej uczelni -- bedzie trudno zalapac sie na H1B -- za duzo amerykanow z tym samym wyksztalceniem. Biologia to niezbyt dobry kierunek ze wzgledu na tysiace absolwentow ktorzy wybrali ten major jako pre-meds, a potem zdecydowali ze medycyna jest nie dla nich.
sly6 Napisano 6 Maja 2015 Zgłoś Napisano 6 Maja 2015 polanka a to tez racja teraz Twoja znajoma zna pewne wyjscia,jak znajdzie adwokata co bedzie sciemnial to mu podziekuje
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.