monika19781978 Napisano 23 Września 2015 Zgłoś Napisano 23 Września 2015 jak się wczoraj zorientowałam wchodząc na aplikacje dzieci to juz są prawie zrobione ale nadal pokazuje się informacja nocomplete a moje i męża to tylko podstawowe dane wpisane więc musze je do kończ uzupełnić ale również nocomplete! więc można je cały czas uzupełniać kiedy się chce- na to wygląda????!!!!!
monika19781978 Napisano 23 Września 2015 Zgłoś Napisano 23 Września 2015 oj pomyliłam sie incomplete....jeszcze raz dzięki za odpowiedzi, juz mi lepiej, wiadomo mamy nerwy bo taka szansa na wylosowanie juz pewnie się nie pojawi a nam tym bardziej zależy bo mam tam cała rodzinę! pozdrawiam
zielonywkarty Napisano 23 Września 2015 Zgłoś Napisano 23 Września 2015 no to pewnie mozna dopisywac kiedy sie chce. nie wiem dlaczego cos mi po glowie chodzi ze trzeba sie wyrobic w sesji 120 min ale moze to bylo do innego kraju skladanie wnioskow.
daisy1 Napisano 23 Września 2015 Zgłoś Napisano 23 Września 2015 Kochani jest już koniec września a ja nadal nie wysłałam wniosku DS 260. Proszę napiszcie bo zaczynam się denerwować czy jest jakiś termin wysyłania tego dokumentu, czy może przepaść szansa na green card tylko dlatego,że zapóżno sie wysłało. Nadmienie ,że mam bardzo niski numer? Dziękuję za odpowiedz. Mozliwe ,że takie pytanie pojawiło się już na forum ale jestem tu nowa więc odważyłam sie zapytać. Pozdrawiam i proszę o odpowiedz. czyli mogę nie obawiać się ,że jest koniec września , nie wysłałam jeszcze ds260 ,że mi przepadnie szansa na green card a mam bardzo niski numer? Monika, w zeszłym roku była taka sytuacja - CN 9xxx i DS-260 wysłany w listopadzie. Termin rozmowy był na 25 czerwca (zapadło mi to w pamięć, bo ostatecznie zielone karty nie zostały przyznane, ale oczywiście z innego powodu), więc szansa z pewnością jest (choć nie wiem jaki masz numer). Informacje we wniosku możesz uzupełniać stopniowo i zapisywać, nie musisz natychmiast wypełnić całego wniosku. My tak zrobiliśmy, bo nie mieliśmy paszportów. Wypełniliśmy pozostałe dane, zapisaliśmy wnioski, a później tylko dopisaliśmy paszporty i wysłaliśmy
glimi Napisano 24 Września 2015 Zgłoś Napisano 24 Września 2015 Ja tak samo, czesc wypelnilem zaraz jak sie pojawil a reszte w polowie czerwca bo pojechalem nad morze. Czas jest ale przy wypelnianiu wniosku o wize nie imigracyjna. i tam robic to w jednej sesji jest bardzo ciezko.
Fred223344 Napisano 24 Września 2015 Zgłoś Napisano 24 Września 2015 Hej Tez juz mam termin rozmowy i kompletuje dokumenty 1. To nie jest tak ze opłatę za rozmowę opłaca sie wcześniej? Ktoś tu pisał coś takiego... 2. Za chwile, jeszcze przed rozmowa, mam obronę na magistra. We wniosku wpisywałam stan aktualny czyli podałam ze mam tytuł licencjata. Co teraz? Musze zmieniać wniosek czy wystarczy powiedzieć to na rozmowie? 3. Jakie dokumenty poświadczające moje wykształcenie trzeba zabrać? Świadectwo każdej szkoły która podało sie we wniosku czy wystarczy dyplom magistra? 4. Ktoś tu pisał o liście wymaganych szczepień, tymczasem dzwoniąc i umawiając sie na wizytę lekarska w Krakowie, pani powiedziała mi ze o szczepieniach decyduje lekarz, czyli może mnie nie szczepić w ogóle. To jak to jest?? moj case number 46** i jeszcze nie dostalem pismo wyslalem DS-260 , 02.05.15 a jakej masz numer case? USA kunsulat w Warszawie czy Krakowie? A nie wiecie moze czy wszystkie osoby ktore beda mialy rozmowy w pazdzierniku dostaly juz zaproszenia na rozmowy? gdzies wyczytalem ze osoby z numerami ponizej 9150 beda mialy rozmowy w pazdzierniku, sam mam numer ponizej a jeszcze nie dostalem zaproszenia własie nie ......... Mam numer EU46** i nie dostalem jeszcze zap. na rozmowy
zielonywkarty Napisano 24 Września 2015 Zgłoś Napisano 24 Września 2015 USA kunsulat w Warszawie czy Krakowie? przeciez byla tylko Wawa do wyboru. tez czekam jak na szpilkach. numer dwucyfrowy ale widocznie ten druk pozniej poszedl jak mozecie to dawajcie znac o zaproszeniach na listopad
Fred223344 Napisano 24 Września 2015 Zgłoś Napisano 24 Września 2015 przeciez byla tylko Wawa do wyboru. tez czekam jak na szpilkach. numer dwucyfrowy ale widocznie ten druk pozniej poszedl jak mozecie to dawajcie znac o zaproszeniach na listopad Własine .... Skontaktowałem się z KCC , Mówili prosze poczekac , info. bedzie po 15.09.15 , ale jeszcze nic nie ma . Moi przyjaciele w innych krajach otrzymał drugi pismo ,i juz zostali zaproszeni do Ambasady na rozmowę.
aesculap Napisano 24 Września 2015 Zgłoś Napisano 24 Września 2015 Kilka dni temu ktoś coś pisał o 24 września ale nic nie ma (co prawda dzień się jeszcze nie skończył a w Kentucky jest dopiero 12:15)...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.