zielonywkarty Napisano 24 Września 2015 Zgłoś Napisano 24 Września 2015 bo to bylo na tym blogu co ktos pisal. wpis z 9/9/ i tresc ze zaproszenia beda wysylane za dwa tygodnie. nic pozostaje czekac
monika19781978 Napisano 24 Września 2015 Zgłoś Napisano 24 Września 2015 kochani wracam do mojego wczorajszego pytania bo mam nadal mentlik w głowie. mam niski numer 5** i jeszcze nie złożyłam ds 260 wiec jak piszecie ,że nic nie przepadnie jak go jeszcze nie wysłałam? pozdrawiam
daisy1 Napisano 24 Września 2015 Zgłoś Napisano 24 Września 2015 kochani wracam do mojego wczorajszego pytania bo mam nadal mentlik w głowie. mam niski numer 5** i jeszcze nie złożyłam ds 260 wiec jak piszecie ,że nic nie przepadnie jak go jeszcze nie wysłałam? pozdrawiam Monika, tak jak Ci wczoraj odpisałam : w zeszłym roku była taka sytuacja - CN 9xxx i DS-260 wysłany w listopadzie. Termin rozmowy był na 25 czerwca (zapadło mi to w pamięć, bo ostatecznie zielone karty nie zostały przyznane, ale oczywiście z innego powodu), więc szansa z pewnością jest (choć nie wiem jaki masz numer). raczej nie przepadło, ale już nie zwlekaj z wypełnieniem numer masz niski, więc powinno być ok
zielonywkarty Napisano 24 Września 2015 Zgłoś Napisano 24 Września 2015 na logike dopoki rozpatrza Twoje podanie przed cut offem powyzej przewidzianej puli 50 000 to nikt Twojego miejsca nie zajmie. potem moze byc roznie i szczerze sam nie wiem jak to jest .
obeek23 Napisano 25 Września 2015 Zgłoś Napisano 25 Września 2015 Witam, czy dostaliście już terminy rozmów na listopad??? żona ma niski numer 14XX ale w październiku nas nie zaprosili na rozmowę.... ds-260 wysłany 03.06 wszystko "completed" przesłane do Kentucky Consular Center
zielonywkarty Napisano 25 Września 2015 Zgłoś Napisano 25 Września 2015 nie dalej czekamy numer mam z pierwszej 20 .
Mateusz20 Napisano 25 Września 2015 Zgłoś Napisano 25 Września 2015 Rozmowa zbliża wielkimi krokami i zostało jeszcze kilka rzeczy do zrobienia, badania w przyszłym tygodniu, ksera kilku dokumentów, zaświadczenie o ilości środków na koncie. Czy ktoś mógłby mi jeszcze raz sprawdzić, czy o czymś nie zapomniałem: Dokument SztukPaszport 1Fotografie 6 (2 rozmowa, 4 badania)Potwierdzenie DS-260 1Potwierdzenie wylosowania 1Potwierdzenie odbioru dokumentów 1Odpis zupełny aktu urodzenia 1Zaświadczenie o niekaralności 1Wyniki badań lekarskich 1Świadectwo ukończenia szkoły 1Świadectwo maturalne 1Opcjonalne Legitymacja studenta 1 Zaproszenie 1Wyciąg z konta 1 Potwierdzenie wylosowania mam już po aktualizacji z terminem spotkania, ale to raczej nie jest problem? Dzięki wszystkim za pomoc.
glimi Napisano 25 Września 2015 Zgłoś Napisano 25 Września 2015 Potwierdzenie wylosowania nie jest do niczego potrzebne.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.