Immigrant Napisano 18 Października 2015 Zgłoś Napisano 18 Października 2015 Witam wszystkich Imigrantow Czy dla osob zamieszkalym poza RP jest mozliwa rozmowa z konsulem w ambasadzie w kraju zamieszkania ? np UK??
Immigrant Napisano 19 Października 2015 Zgłoś Napisano 19 Października 2015 tak jest mozliwa. czesc, domyslam sie,ze nalezy przetlumaczyc PL dokumenty i spelnic inne wymagania miejscowej placowki dyplomatycznej. Znacie kogos kto to przez ten proces przechodzil ?
daisy1 Napisano 21 Października 2015 Zgłoś Napisano 21 Października 2015 Sprawdźcie maile już są zaproszenia na grudzień! My mamy 14 grudnia
pszcz Napisano 21 Października 2015 Zgłoś Napisano 21 Października 2015 Cześć, Mam pytanie do zamężnych osób które mają już wyznaczony termin rozmowy w Ambasadzie. Czy w mailu z datą rozmowy, wasz współmałzonek był wpisany jako "Beneficiaries"? Bo u nas jest napisane "Beneficiaries - None". Bardzo proszę o odpowiedź jak to u Was wygląda Pozdrawiam
daisy1 Napisano 21 Października 2015 Zgłoś Napisano 21 Października 2015 Cześć, Mam pytanie do zamężnych osób które mają już wyznaczony termin rozmowy w Ambasadzie. Czy w mailu z datą rozmowy, wasz współmałzonek był wpisany jako "Beneficiaries"? Bo u nas jest napisane "Beneficiaries - None". Bardzo proszę o odpowiedź jak to u Was wygląda Pozdrawiam U nas w "Beneficiaries" są podane pozostałe osoby, dla których był wypełniany DS-260 (współmałżonek i dzieci), ale nie tyle w mailu, co na stronie http://www.dvlottery.state.gov/ESC/ po zalogowaniu się
pszcz Napisano 21 Października 2015 Zgłoś Napisano 21 Października 2015 Dzięki za odpowiedź, no to czeka mnie jutro telefon do Ambasady żeby to wyjaśnić :/
Anitka85 Napisano 21 Października 2015 Zgłoś Napisano 21 Października 2015 U nas tak samo… W mailu byl link do logowania i wpisani wszyscy. Wniosek wysłany pod koniec czerwca, CN 5XXX rozmowa 30 grudnia
monika19781978 Napisano 21 Października 2015 Zgłoś Napisano 21 Października 2015 daisy1 kiedy wysłałaś ds 260 ? czy oprócz maila z zaproszeniem gdzieś jeszcze można sprawdzić termin rozmowy? zazdroszcze wam wyznaczonej wizyty! ja to chyba dostane zaproszenie w maju! wysłałam ds260 2 pażdziernika!!!!! oj teraz żałuje ,że tak póżno!!!!!!
daisy1 Napisano 21 Października 2015 Zgłoś Napisano 21 Października 2015 daisy1 kiedy wysłałaś ds 260 ? czy oprócz maila z zaproszeniem gdzieś jeszcze można sprawdzić termin rozmowy? zazdroszcze wam wyznaczonej wizyty! ja to chyba dostane zaproszenie w maju! wysłałam ds260 2 pażdziernika!!!!! oj teraz żałuje ,że tak póżno!!!!!! ds wysłany 23 czerwca, CN 69XX Maile podobno czasami wpadają do spamu, ale wszystko można sprawdzić na stronie http://www.dvlottery.state.gov/ESC/, to jest ta strona, na której sprawdzałaś, czy zostałaś wylosowana ds wysłałaś późno, ale z tego co pamiętam, to masz bardzo niski CN, więc wszystko powinno być dobrze, tylko trochę przesunie Ci się w czasie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.