Skocz do zawartości

Dv-2016 - Pytania I Odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

tak jest mozliwa.

czesc,

domyslam sie,ze nalezy przetlumaczyc PL dokumenty i spelnic inne wymagania miejscowej placowki dyplomatycznej.

Znacie kogos kto to przez ten proces przechodzil ?

Napisano

Cześć,

Mam pytanie do zamężnych osób które mają już wyznaczony termin rozmowy w Ambasadzie. Czy w mailu z datą rozmowy, wasz współmałzonek był wpisany jako "Beneficiaries"? Bo u nas jest napisane "Beneficiaries - None".

Bardzo proszę o odpowiedź jak to u Was wygląda :)

Pozdrawiam

Napisano

Cześć,

Mam pytanie do zamężnych osób które mają już wyznaczony termin rozmowy w Ambasadzie. Czy w mailu z datą rozmowy, wasz współmałzonek był wpisany jako "Beneficiaries"? Bo u nas jest napisane "Beneficiaries - None".

Bardzo proszę o odpowiedź jak to u Was wygląda :)

Pozdrawiam

U nas w "Beneficiaries" są podane pozostałe osoby, dla których był wypełniany DS-260 (współmałżonek i dzieci), ale nie tyle w mailu, co na stronie http://www.dvlottery.state.gov/ESC/ po zalogowaniu się :)

Napisano

daisy1 kiedy wysłałaś ds 260 ?

czy oprócz maila z zaproszeniem gdzieś jeszcze można sprawdzić termin rozmowy?

zazdroszcze wam wyznaczonej wizyty! ja to chyba dostane zaproszenie w maju! wysłałam ds260 2 pażdziernika!!!!! oj teraz żałuje ,że tak póżno!!!!!!

Napisano

daisy1 kiedy wysłałaś ds 260 ?

czy oprócz maila z zaproszeniem gdzieś jeszcze można sprawdzić termin rozmowy?

zazdroszcze wam wyznaczonej wizyty! ja to chyba dostane zaproszenie w maju! wysłałam ds260 2 pażdziernika!!!!! oj teraz żałuje ,że tak póżno!!!!!!

ds wysłany 23 czerwca, CN 69XX

Maile podobno czasami wpadają do spamu, ale wszystko można sprawdzić na stronie http://www.dvlottery.state.gov/ESC/, to jest ta strona, na której sprawdzałaś, czy zostałaś wylosowana :)

ds wysłałaś późno, ale z tego co pamiętam, to masz bardzo niski CN, więc wszystko powinno być dobrze, tylko trochę przesunie Ci się w czasie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...