jannapa Napisano 20 Maja 2015 Zgłoś Napisano 20 Maja 2015 iiiiiiii, czytam i nie kumam. z ta emerytura. bo moze ja strasznie jakos panikuje, co? stowka wpdanie z ssn z jakiej okazji???
kzielu Napisano 20 Maja 2015 Zgłoś Napisano 20 Maja 2015 iiiiiiii, czytam i nie kumam. z ta emerytura. bo moze ja strasznie jakos panikuje, co? stowka wpdanie z ssn z jakiej okazji??? Centralne glupoty gosc pisze wiec nawet nie czytaj. Zobacz post KaeRa. Trzeba przepracowac 40 work quarters (10 lat ciagle) zeby w ogole byc eligible do social security. Przepracowac odprowadzajac skladki oczywiscie.
Jim Beam Napisano 20 Maja 2015 Zgłoś Napisano 20 Maja 2015 No ale z tego co gdzieś już wstępnie czytałem nawet za 2 lata pracy już jakąś stówkę można wyrwać Tak, mozna stowke wyrwac ale chyba babci przy bankomacie. Odradzam Tak jak ludzie pisza powyzej, dziesiec kwartalow placenia skladek, 62 lata zycia. I nie planuj zakupu wyspy na Karaibach za ta kase, bo to beda grosze.
andyopole Napisano 21 Maja 2015 Zgłoś Napisano 21 Maja 2015 Tak, mozna stowke wyrwac ale chyba babci przy bankomacie. Odradzam Tak jak ludzie pisza powyzej, dziesiec kwartalow placenia skladek, 62 lata zycia. I nie planuj zakupu wyspy na Karaibach za ta kase, bo to beda grosze. Oj, az tak zle nie jest. Na cala wyspe może nie wystarczy ale wiadro piasku z plazy kupi jak nic, może nawet dwa...
jannapa Napisano 21 Maja 2015 Zgłoś Napisano 21 Maja 2015 ale tylko ze znizka dla emeryta w lowe's. Oj, az tak zle nie jest. Na cala wyspe może nie wystarczy ale wiadro piasku z plazy kupi jak nic, może nawet dwa... <script type="text/javascript"></script>
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.