Joanna30 Napisano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Bardzo dobra wiadomość na dzień dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Wyglada na to, ze dziala Dzieki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olmeca Napisano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Dzisiaj mnie opera powitała informacją o zagrożeniu http://1drv.ms/1K7cCyE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joyanna Napisano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Mi sie ostatnio kilka razy zdarzylo (nawet dzis ),ze przy otwieraniu jakiegos watku wyskakuja sex reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morav Napisano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Dzień dobry.O co chodzi z tymi ostrzeżeniami o zagrożeniu? Jakieś ruskie zgłosili tę stronę jako niebezpieczną i muszę ,,wchodzić na własną odpowiedzialność".... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Immigrant Napisano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Czesc.Tez mam ostrzezenie o niebezpiecznej tresci .czy czytam forum w pracy na IE czy w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.