RODA Napisano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2015 Jak w temacie czy ktoś nie dawno odbierał wize b1/b2 bo troche ostatnio głosno w tej sprawie z nie wydawaniem wiz ,nie wiem ale moze za bardzo sie pospierzyłem z opłatą a tu takie cyrki.
Higienistka94 Napisano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2015 Też się nad tym zastanawiam, a rozmowę mam już w ten czwartek. Czy mógłby ktoś powiedzieć coś więcej na ten temat? Czy wizy po przyznaniu są wydawane?
jkb Napisano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2015 System już działa i wszystkie placówki są "online", więc nie powinno być problemów.
przeszczepan Napisano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2015 a czy posiada ktoś informacje o zaległościach? czy drukowane są teraz zaległe wizy czy na bieżąco te z ostatnich dni?
jkb Napisano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2015 Podobno wszystkie zaległości mają być nadrobione do końca tygodnia
przeszczepan Napisano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2015 wiza(promesa) wklejana jest do paszportu w Polsce? czy gdzieś wysyłają te paszporty
sly6 Napisano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2015 w Poisce pozniej wysylaja do danych biur TNT,odbiorcow
RODA Napisano 30 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2015 Hahaha ale jaja ,o powiem wam jaki mam ostatnio przypadek z moją wpłatą.Otóż to że moja wpłata za wize nadal wisi od 22 czerwca mimo to z mojej strony do banku mojego jak i zich Dansk Banku ,odpowiedz jasna "przelew poszedł na konto ambasady " nie ważne czy wpisałem beneficjenta czy nie .Ale jak to ja wydzwoniłem sie do ambasady jak nigdy ...dobrze że mam nie limitowane rozmowy na stacjonarne .Pani konsultantka z swoim smiesznym akcentem oto jak powiedziała "prose cekać na obecna chwile kwota jest nie zaksiegowana i wtedy mieliśmy awarie sytemu "to ja do nich z obucha ,jaka awaria inni ludzie tego samego dnia co i ja robia przelewy i zaraz nastepnego dnia mają umówione wizyty a wy jednej kwoty nie możecie odnaleść i zaksiegować przez 7 dni .Email wysłałem juz ponad z 5 wraz załacznikiem przelewu i już sam nie wiem bo nawet nie odpisują zmieniłem w profilu poczte na wp.pl miałem obawy że moja stara poczta Yahoo.com nie przepuszcza wszystkiego .Teraz to już mam wyj...ne na ta sprawe ,kasy i tak nie odzyskam a bede czekał pewnie i miesiąc na ich zaskiegowane.Jaki to muszą mieć u siebie nie porzadek że to trwa tak dlugo lecz do czasu kiedy mi nie przepiszą numeru do profilu bede ich nekał telefonicznie jak i emailami a czy dadzą czy nie to już ich sprawa .
Lx13 Napisano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2015 Ty to chyba młody jestes. To ci przekaże stara dobra zasadę. Na urzędnika od którego zależy twój los/sprawa krzyczy sie po jej pozytywnym załatwieniu.
KaeR Napisano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2015 Hahaha ale jaja ,o powiem wam jaki mam ostatnio przypadek z moją wpłatą.Otóż to że moja wpłata za wize nadal wisi od 22 czerwca mimo to z mojej strony do banku mojego jak i zich Dansk Banku ,odpowiedz jasna "przelew poszedł na konto ambasady " nie ważne czy wpisałem beneficjenta czy nie .Ale jak to ja wydzwoniłem sie do ambasady jak nigdy ...dobrze że mam nie limitowane rozmowy na stacjonarne .Pani konsultantka z swoim smiesznym akcentem oto jak powiedziała "prose cekać na obecna chwile kwota jest nie zaksiegowana i wtedy mieliśmy awarie sytemu "to ja do nich z obucha ,jaka awaria inni ludzie tego samego dnia co i ja robia przelewy i zaraz nastepnego dnia mają umówione wizyty a wy jednej kwoty nie możecie odnaleść i zaksiegować przez 7 dni .Email wysłałem juz ponad z 5 wraz załacznikiem przelewu i już sam nie wiem bo nawet nie odpisują zmieniłem w profilu poczte na wp.pl miałem obawy że moja stara poczta Yahoo.com nie przepuszcza wszystkiego .Teraz to już mam wyj...ne na ta sprawe ,kasy i tak nie odzyskam a bede czekał pewnie i miesiąc na ich zaskiegowane.Jaki to muszą mieć u siebie nie porzadek że to trwa tak dlugo lecz do czasu kiedy mi nie przepiszą numeru do profilu bede ich nekał telefonicznie jak i emailami a czy dadzą czy nie to już ich sprawa . To juz wiemy jakim warzywem jestes. Pozostaje tylko pytanie czy jestes cukrowy czy pastewny.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.