Skocz do zawartości

Brak Adresu Miejsca Zamieszkania W Formularzu Wydrukowanym, Mimo Że Był On Wpisany

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, mam we wtorek o 13:45 rozmowę w ambasadzie (pozdrawiam wszystkich, którzy idą ze mną :) ). Właśnie sobie przeglądam wygenerowany PDF z moim nowym wnioskiem (poprzedni anulowałem, bo miałem błąd w jednym polu, więc użyłem funkcji "Retrive an application" i wygenerowałem nowy numer potwierdzenia oraz zmieniłem go na ustraveldocs), żeby sprawdzić czy wszystko się zgadza.

Okazuje się, że w sekcji, w dziale "Travel", gdzie podałem adres hotelu, w którym będę mieszkał (adres, miasto, stan, ZIP) nic się nie wyświetla we wniosku (tylko pierwsza linia - tzw. Street Address 1). Przecież system nie pusciłby mojej aplikacji bez podania miasta, ZIPu i stanu... A tu taka niespodzinanka - w wydrukowanej aplikacji nie ma tych danych!

Czy to oznacza, że coś ja zepsułem czy oni? I czy muszę wypełniać DS-160 po raz trzeci?...

Dziękuję za pomoc, i proszę o szybkie odpowiedzi, jako że spotkanie tuż tuż :)

UGryoMK.jpg

Dla porównania - w tym anulowanym wniosku to wyglądało tak (ten wniosek był tworzony na podstawie tamtego):

ciuGx16.jpg

Napisano

Na prawde? Nie rozumiem już tego... Czemu w ogóle to pole przeszło bez miasta i ZIPu? Co ja zepsułem?

Napisano

Widocznie nie będzie mi to dane <_< Wypełniłem wniosek na nowo, przy uzyciu "retrive an application", wzialem sobie nowe potwierdzenie, a nastepnie wydrukowalem aplikację - i co? Adresu nie ma ponownie! :mellow: :mellow: :mellow:

Napisano

Bardzo, bardzo dziękuje. Prosze jeszcze o wyjasnienie dwoch rzeczy:

1. Czy bedzie duzym problemem jak sie spoznie 10 minut?

2. Co jesli w ambasadzie stwierdza ze moje zdjecie jest nieaktaulne?

Dziekuje bardzo

Napisano

Takie spóźnienie nie będzie problemem.

Jeśli stwierdzi, że zdjęcie jest nieaktualne, to tam na miejscu, w tym samym pomieszczeniu zrobisz aktualne, tylko, że chyba sporo drożej jak u fotografa.

Napisano

Dziekuje bardzo. Zakladam spoznienie 10-20 minut ze wzgledu na korki na dojezdzie z Zoliborza. Mam nadzieje ze wszystko sie uda :-)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...