ty221 Posted July 5, 2015 Report Posted July 5, 2015 Witam, mam we wtorek o 13:45 rozmowę w ambasadzie (pozdrawiam wszystkich, którzy idą ze mną ). Właśnie sobie przeglądam wygenerowany PDF z moim nowym wnioskiem (poprzedni anulowałem, bo miałem błąd w jednym polu, więc użyłem funkcji "Retrive an application" i wygenerowałem nowy numer potwierdzenia oraz zmieniłem go na ustraveldocs), żeby sprawdzić czy wszystko się zgadza. Okazuje się, że w sekcji, w dziale "Travel", gdzie podałem adres hotelu, w którym będę mieszkał (adres, miasto, stan, ZIP) nic się nie wyświetla we wniosku (tylko pierwsza linia - tzw. Street Address 1). Przecież system nie pusciłby mojej aplikacji bez podania miasta, ZIPu i stanu... A tu taka niespodzinanka - w wydrukowanej aplikacji nie ma tych danych! Czy to oznacza, że coś ja zepsułem czy oni? I czy muszę wypełniać DS-160 po raz trzeci?... Dziękuję za pomoc, i proszę o szybkie odpowiedzi, jako że spotkanie tuż tuż Dla porównania - w tym anulowanym wniosku to wyglądało tak (ten wniosek był tworzony na podstawie tamtego):
ty221 Posted July 6, 2015 Author Report Posted July 6, 2015 Na prawde? Nie rozumiem już tego... Czemu w ogóle to pole przeszło bez miasta i ZIPu? Co ja zepsułem?
ty221 Posted July 6, 2015 Author Report Posted July 6, 2015 Widocznie nie będzie mi to dane Wypełniłem wniosek na nowo, przy uzyciu "retrive an application", wzialem sobie nowe potwierdzenie, a nastepnie wydrukowalem aplikację - i co? Adresu nie ma ponownie! :mellow:
Lx13 Posted July 6, 2015 Report Posted July 6, 2015 Nie ma to nie ma. Jak bedzie trzeba to zapytają na rozmowie. I tyle.
sly6 Posted July 7, 2015 Report Posted July 7, 2015 tak jak pisze LX13.,mozesz podac adres na rozmowie,takie cos jest tak samo dopuszczalne
ty221 Posted July 7, 2015 Author Report Posted July 7, 2015 Bardzo, bardzo dziękuje. Prosze jeszcze o wyjasnienie dwoch rzeczy: 1. Czy bedzie duzym problemem jak sie spoznie 10 minut? 2. Co jesli w ambasadzie stwierdza ze moje zdjecie jest nieaktaulne? Dziekuje bardzo
wojtekbp Posted July 7, 2015 Report Posted July 7, 2015 Takie spóźnienie nie będzie problemem. Jeśli stwierdzi, że zdjęcie jest nieaktualne, to tam na miejscu, w tym samym pomieszczeniu zrobisz aktualne, tylko, że chyba sporo drożej jak u fotografa.
ty221 Posted July 7, 2015 Author Report Posted July 7, 2015 Dziekuje bardzo. Zakladam spoznienie 10-20 minut ze wzgledu na korki na dojezdzie z Zoliborza. Mam nadzieje ze wszystko sie uda :-)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.