0ffspring Napisano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2015 kurcze , do mnie jeszcze nie dotarło mój numer to ponad 12 tysiecy...
Joanna30 Napisano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2015 I na razie nie dotrze, bo limit na październik jest poniżej 10 tysięcy.
new-age Napisano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2015 Witam. My też nie dostaliśmy e-maila z datą. Numer 4xxx. Czy zaproszenia na październik już wszystkie wysłali? czy jeszcze będą rozsyłać?
PioN Napisano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2015 Witam, mój numer to trochę powyżej 13 tyś i ja chciał bym aby rozmowa była z lutym 2016, bo wtedy wyjechał bym z rodziną w wakacje 2016 bez pośpiechu.
karolamo Napisano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2015 Witam, mój numer to trochę powyżej 13 tyś i ja chciał bym aby rozmowa była z lutym 2016, bo wtedy wyjechał bym z rodziną w wakacje 2016 bez pośpiechu. Jak wyznaczą Ci wcześniej spotkanie, to możesz sobie przełożyć. My tak robiliśmy, bo chcieliśmy wyjechać właśnie w wakacje i nie było problemu.
Alleen Napisano 1 Września 2015 Zgłoś Napisano 1 Września 2015 Czytam i pamietam sama jak kazdy krok przezywalam tak jak wy a teraz jestem juz tu w stanach od ponad dwoch miesiecy i wiem ze nie ma sie czym denerwowac, od momentu otrzymania terminu do samej wizyty jest bardzo duzo czasu na badania, papiery, popelnianie bledow i ich naprawy
karolamo Napisano 2 Września 2015 Zgłoś Napisano 2 Września 2015 Czytam i pamietam sama jak kazdy krok przezywalam tak jak wy a teraz jestem juz tu w stanach od ponad dwoch miesiecy i wiem ze nie ma sie czym denerwowac, od momentu otrzymania terminu do samej wizyty jest bardzo duzo czasu na badania, papiery, popelnianie bledow i ich naprawy Alleen zgadzam się w 100%.
obeek23 Napisano 4 Września 2015 Zgłoś Napisano 4 Września 2015 ok udalo sie...14 pazdziernik....uuuuu numerek 18xx my ds-260 wyslalismy w czerwcu, a wnioski w ostatnim dniu zglaszania do loterii... niezly fuks Witam, żona została wylosowana i ma numer 14xx (dość niski) lecz do tej pory nie otrzymalismy e-maila z terminem rozmowy. Formularz ds260 wypełniliśmy na początku czerwca bodajże 3, w wniosku dołączyliśmy naszą córeczkę-gdy składaliśmy wniosek o zieloną kartę nie było jej jeszcze na świecie. Na stronie http://www.dvlottery.state.gov/ESC/ jest tylko informacja o wylosowaniu w loteri. Proszę poradź/poradzcie czy pisać zapytanie do nich o nas, kompletować już wszystkie dokumenty??? A może wstrzymać się jescze kilka dni... ale ile??? pzdr
Joanna30 Napisano 4 Września 2015 Zgłoś Napisano 4 Września 2015 Ja bym spokojnie czekała. W październiku rozmowy dopiero się zaczynają. Zaczęłabym się martwić dopiero, jeśli na listopad lub grudzień nie wyznaczą Wam rozmowy.
obeek23 Napisano 4 Września 2015 Zgłoś Napisano 4 Września 2015 Ja bym spokojnie czekała. W październiku rozmowy dopiero się zaczynają. Zaczęłabym się martwić dopiero, jeśli na listopad lub grudzień nie wyznaczą Wam rozmowy. ale dokumenty, badania na spokojnie możemy sobie kompletować, dłużej jak pół roku z takim numerem to nie powinno trwać...???
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.