now77ak Napisano 5 Października 2015 Zgłoś Napisano 5 Października 2015 tj ten +(48) (22) 625 10 42 ? Jak długo musieliście czekać po telefonie aby otrzymać nowego maila z zaproszeniem? (Czy wtedy dostaliście normalny list?)
karolamo Napisano 5 Października 2015 Zgłoś Napisano 5 Października 2015 Tak, ten. Nie pamiętam dokładnie, ale to zależy na kiedy przekładasz rozmowę. My przekładaliśmy o miesiąc do przodu. Dostaliśmy normalny list, chyba jakieś 3 tygodnie przed spotkaniem, ale dokładnie już nie pamiętam.
now77ak Napisano 5 Października 2015 Zgłoś Napisano 5 Października 2015 Ok, dzięki za pomoc! No ja też bym przekładał na miesiąc + 3 dni dokładnie. Po prostu przełożyłbym na dzień w którym i tak mam wolne w pracy, konkretny, na początku grudnia. Wy chcieliście "na drugą połowę stycznia", jestem ciekawy czy na konkretny dzień można To już troche luksus, co?
karolamo Napisano 6 Października 2015 Zgłoś Napisano 6 Października 2015 Chyba na konkretny dzień nie można. My powiedzieliśmy, że od drugiej połowy stycznia i że może być w styczniu albo w lutym. Po prostu zależało nam, żeby wyjechać w wakacje, nie wcześniej.
lot1988 Napisano 6 Października 2015 Zgłoś Napisano 6 Października 2015 gdzie Ci to expiered wychodzi na logowaniu na dvlottery ? jak tam jest to zadzwon do ambasady czy tam kentucky moze wyznaczyli Ci termin na wrzesien i sie nie pojawiles/as ok już zalogowałam się, jeśli by mi wyznaczyli to chyba był dostała maila a czekam i sprawdzam maile od początku odkąd wysłałam formularz DS 260 i nic mi nie przyszło, że mam rozmowę.
zielonywkarty Napisano 6 Października 2015 Zgłoś Napisano 6 Października 2015 tak jest tylko wiadomo mail mogl pojsc do spamu itd. nie rozumiem tego expired gdzie Ci to wyszlo
lot1988 Napisano 8 Października 2015 Zgłoś Napisano 8 Października 2015 tak jest tylko wiadomo mail mogl pojsc do spamu itd. nie rozumiem tego expired gdzie Ci to wyszlo Wiesz, normalnie złe wpisałam nr z poprzedniego roku, ale teraz np. dziś próbuj się zalogować i jest napisane, the "password has expired". Nie wiem dlaczego, wczoraj jeszcze normalnie się logowałam. Ja chyba zejdę na zawał przez tą loterię.
Magdalena S Napisano 8 Października 2015 Zgłoś Napisano 8 Października 2015 Dobra, to jeszcze ja mam pytanie - co prawda wiza imigracyjna a nie loteria, ale odn terminów rozmowy z konsulem Miał ktoś sytuację, że jego rozmowa nie pojawiła się na terminarzu spotkań o którym pisałam wcześniej? Będę dzwonić do konsulatu, ale od wczorajszego wieczora trochę mnie nerwy zżerają :/
zielonywkarty Napisano 8 Października 2015 Zgłoś Napisano 8 Października 2015 Wiesz, normalnie złe wpisałam nr z poprzedniego roku, ale teraz np. dziś próbuj się zalogować i jest napisane, the "password has expired". Nie wiem dlaczego, wczoraj jeszcze normalnie się logowałam. Ja chyba zejdę na zawał przez tą loterię. Rozumiem ze piszemy o loterii. Gdzie Ty masz tam hasło >? https://www.dvlottery.state.gov/ESC/%28S%28ghr0uoxbkordzad3nr135lgn%29%29/Secure/StatusCheck.aspx
lot1988 Napisano 12 Października 2015 Zgłoś Napisano 12 Października 2015 Rozumiem ze piszemy o loterii. Gdzie Ty masz tam hasło >? https://www.dvlottery.state.gov/ESC/%28S%28ghr0uoxbkordzad3nr135lgn%29%29/Secure/StatusCheck.aspx Własnie nie wiem, jak się logowałam tego dnia to taki błąd wyskakiwał. Ale juz jest ok. tak sie zastanawiam, czy wogole mam szansę z nr 77XX. Może powinnam napisać do Ambasady albo zadzownić?Czy ktoś już tak próbował się kontaktować?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.