amida Napisano 24 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 24 Lipca 2015 Może mi ktoś doradzić jaki majonez jest najbliższy smaku majonezowi Winiary? Kupiłam już tu kilka majonezów i żaden mi niestety nie smakuje. Wszystkie smakują jakby były dietetyczne :/
andyopole Napisano 24 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 24 Lipca 2015 Może mi ktoś doradzić jaki majonez jest najbliższy smaku majonezowi Winiary? Kupiłam już tu kilka majonezów i żaden mi niestety nie smakuje. Wszystkie smakują jakby były dietetyczne :/ Nie ma. Też uważam że ten jest najlepszy. Na szczescie mamy tu polski I ruski sklep, tam mozna kupic.
Gość Napisano 24 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 24 Lipca 2015 W ktorej czesci Tennessee jestes? Jesli przypadkiem w okolicach Nashville to jest tam rowniez taki fajny rosyjsko/polski sklepik. Chyba byly tam rowniez majonezy i inne polskie produkty.
Nigella Napisano 24 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 24 Lipca 2015 Haha mielismy cala dyskusje na ten temat w watku o gotowaniu. Zaden nie dorowna, ale sprobuj Smart Balance, smakowo najbardziej podobny do polskiego z tych, ktore probowalam.
amida Napisano 26 Lipca 2015 Autor Zgłoś Napisano 26 Lipca 2015 dzięki wszystkim za porady W ktorej czesci Tennessee jestes? Jesli przypadkiem w okolicach Nashville to jest tam rowniez taki fajny rosyjsko/polski sklepik. Chyba byly tam rowniez majonezy i inne polskie produkty. uuuu a cóż to za sklepik? Bo i owszem, w okolicach Nashville jestem
Gość Napisano 26 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 26 Lipca 2015 http://russiannashville.com/ Ja mieszkam tak godzinkę drogi od Nashville. Co prawda byłam w tym sklepie tylko raz, ale wyszłam z kilkoma torbami. W przyszłym miesiącu znowu tam będę!
lochraven Napisano 28 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 28 Lipca 2015 Ostatnio w Targecie kupiliśmy majonez o nazwie 'Joy', Kielecki to nie jest, ale w porównaniu do typowego amerykańskiego Hellmansa to całkiem daje radę.
andyopole Napisano 28 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 28 Lipca 2015 Ostatnio w Targecie kupiliśmy majonez o nazwie 'Joy', Kielecki to nie jest, ale w porównaniu do typowego amerykańskiego Hellmansa to całkiem daje radę. No ja Cie prosze, pytanie bylo o majonez WINIARY. Nie stawiaj obok Kieleckiego bo ten akurat, smakiem niewiele odbiega od tutejszych.
lochraven Napisano 28 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 28 Lipca 2015 Pfffff, no więc właśnie, do winiar coś podobnego się znajdzie ale do kieleckiego to nic tu startu nie ma.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.