Asia77 Napisano 10 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2015 My czekalismy od momentu zatwierdzenia sprawy przez nvc do spotkania w ambasadzie okolo 2 miesiecy ( juz po 20 dniach od zatwierdzenia sprawyw nvc dostalismy informacje z ambasady z data spotkania. Jedziemy do ambasady za kilka dni i tak jak ty mamy sprawe z kategori cr1 My czekalismy od momentu zatwierdzenia sprawy przez nvc do spotkania w ambasadzie okolo 2 miesiecy ( juz po 20 dniach od zatwierdzenia sprawyw nvc dostalismy informacje z ambasady z data spotkania. Jedziemy do ambasady za kilka dni i tak jak ty mamy sprawe z kategori cr1. Dostaniesz oficjalny mail i pismo z ambasady- wtedy tez mozesz zrobic badania .
Greg27p Napisano 11 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2015 My czekalismy od momentu zatwierdzenia sprawy przez nvc do spotkania w ambasadzie okolo 2 miesiecy ( juz po 20 dniach od zatwierdzenia sprawyw nvc dostalismy informacje z ambasady z data spotkania. Jedziemy do ambasady za kilka dni i tak jak ty mamy sprawe z kategori cr1 My czekalismy od momentu zatwierdzenia sprawy przez nvc do spotkania w ambasadzie okolo 2 miesiecy ( juz po 20 dniach od zatwierdzenia sprawyw nvc dostalismy informacje z ambasady z data spotkania. Jedziemy do ambasady za kilka dni i tak jak ty mamy sprawe z kategori cr1. Dostaniesz oficjalny mail i pismo z ambasady- wtedy tez mozesz zrobic badania . dzieki za informacje czyli to warszawa nada informacje na temat sportkania 2 mies sporo czasu ciekaw jestem czy to zazwyczaj tyle trwa czy po prostu tak wyszlo po otrzymaniu tego maila mozna isc smialo na badania mam nadzieje ze uda mi sie je wykonac w jeden dzien w Krakowie gdzies czytalem ze jest taka mozliwosc zalatwienia tego w jeden dzien
ilon Napisano 11 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2015 Spokojnie zalatwisz lekarza w jeden dzien.
Asia77 Napisano 11 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2015 My zalatwialismy w jeden dzien, tylko tyle ze w warszawie. greg27 czy masz juz ogarniety domicile?
Greg27p Napisano 11 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2015 My zalatwialismy w jeden dzien, tylko tyle ze w warszawie. greg27 czy masz juz ogarniety domicile? no ja z uwagi na pobyt w krk zalatwie to tu heh juz nie moge sie doczekac wiadomosci o interview tzn jak ogarniety ?
Asia77 Napisano 11 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2015 W naszym przypadku tj. Obywateli sponsorujacych wspolmalzonka a mieszkajacych aktualnie w polsce mosimy przedsrawic tzwn domicile. Wpisz sobie na forum znajdziesz kilka tematow powiazanych. W razie pytan pisz na priv, powiem ci co my przygotowalismy. Dam znac tez po ambasadzie jak nam poszlo ( zakladam ze bedzie ok- bo nasza sprawa jest prosta)
Greg27p Napisano 19 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 19 Listopada 2015 Witam mam kilka pytan mianowicie czy za GC trzeba placic po przez strone internetowa-------> http://www.uscis.gov/uscis-elis czy mozna zrobic to w ambasadzie po rozmowie albo przed nie wiem kiedy sie to robi ??? drugie logowalem sie na strone https://cgifederal.secure.force.com/ w celu uzyskania numeru UID i na koncu byla opcja wpisania czlonka rodziny ktory bedzie mogl byc na spotkaniu wpisalem zone podalem dane z polskiego paszportu no i wyskoczylo mi ze moge drunkac ten nr UID wyszlo dla mnie i kolejna kartka wydrukowala sie z drugim nr UID na dane mojej zony co to oznacza cos zle zrobilem czy jak ??? troche sie tego obawiam.... i jeszcze jedno zgubilem karte szczepien.... i pewnie zaplace za to doslowanie przy wizycie u lekarza za kilka dni pytanie moje jest takie ile na oko moge zaplacic za szczepienia czy uda mi sie zalatwic to za jednym razem i ile ich bedzie mniej wiecej jesli ktos wie
wodnik Napisano 19 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 19 Listopada 2015 Płacić mozna tylko przez stronę, online. Kartę szczepień możesz spróbować wyciągnąć ze swojej placówki zdrowia, ostatniej szkoly... http://polish.poland.usembassy.gov/poland-pl/medical_exam.htmlNa ostatniej stronie o szczepieniach, ja bym na Twoim miejscu zadzwoniła do lekarza do którego idziesz i się zapytała co i jak.
Magdalena S Napisano 19 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 19 Listopada 2015 Witam mam kilka pytan mianowicie czy za GC trzeba placic po przez strone internetowa-------> http://www.uscis.gov/uscis-elis czy mozna zrobic to w ambasadzie po rozmowie albo przed nie wiem kiedy sie to robi ??? Po wizyce w ambasadzie, przed wylotem do US i jeszcze jedno zgubilem karte szczepien.... i pewnie zaplace za to doslowanie przy wizycie u lekarza za kilka dni pytanie moje jest takie ile na oko moge zaplacic za szczepienia czy uda mi sie zalatwic to za jednym razem i ile ich bedzie mniej wiecej jesli ktos wie Pewnie tak... ja musiałam dorobić 3 szczepinia, zapłaciłam kolo 800 zl...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.