Misuzu Posted September 1, 2015 Report Posted September 1, 2015 Witam, Córka marnotrawna powraca na forum. Chcę powiedziec na wstepie, że żyje mi się tu w USA cudownie i nie chce tego zmieniać Pytanie: czy mogę używać skrzynki PO BOX do zmiany adresu w imigracji, do wszelachich, jakichkowliek korespondencji we wszystkich instytucjach i równiez w imigracji? Co do instytucji to myślę, żę powinno być ok, jednak USCIS... Różne opinie czytam, że można, albo i że nie można. CZasami, że do pewnych form nie można... Bardzo proszę o wypowiedzi Muszę nadrobić forum porządnie!
andyopole Posted September 6, 2015 Report Posted September 6, 2015 Ponawama pytanie Mysle ze PO Box numer jest OK. Poczta online nie zawsze akceptuje podany adres z ulica i numerem domu ale zawsze akceptuje adres z numerem skrzynki pocztowej.
Misuzu Posted September 6, 2015 Author Report Posted September 6, 2015 TAk właśnie myśle, że generalnie nie powinno być większego probelmu i z tego co szukałam to do imigracji trzeba jednak podac adres normalny.. Idąć dalej, jeśli nie zmienie adresu w imigracji przez kilka miesięcy a zmienię miejsce zamieszkania, czy spowoduje mi to więszke problemy, np. na interview o 10 letnią?
andyopole Posted September 6, 2015 Report Posted September 6, 2015 Dlaczego nie chcesz podac zmiany adresu. Trwa to sekund piec, no, góra osiem i jest bardzo proste.
Misuzu Posted September 6, 2015 Author Report Posted September 6, 2015 Tak, rozumiem. Jednak mam ciut skomplikowaną sytuację zatem myślę tylko, czy na interwiev w ogole to sprawdzaja i porownują... ehh..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.