KasiaNetherlands Napisano 21 Października 2015 Zgłoś Napisano 21 Października 2015 boje sie ze to my bedziemy uciekac na lodkach do usa heh...
pacio177 Napisano 22 Października 2015 Zgłoś Napisano 22 Października 2015 boje sie ze to my bedziemy uciekac na lodkach do usa heh... oby nas USA równie chętnie przyjeły
Szymi92 Napisano 22 Października 2015 Zgłoś Napisano 22 Października 2015 Witam, podobnie jak pewna osoba wyżej zwróciła na to uwagę, również stwierdzam, że wypełnienie tego zgłoszenia do loterii to jest dosłownie max 10 minut. Szybka i prosta rzecz, malutko pytań, i co najważniejsze nie rozumiem dlaczego wiele osób tutaj robiło z tego problem, zamieszanie i strasznie to przeżywali. Instrukcja do przewidzenia, dowolność wielkości liter (ja wypełniłem drukowanymi jedynie adres e-mail małymi), no i oczywiście bez polskich znaków bo wyjdą im tam jakieś dziwaczne ślaczki Dla osób, które przymierzają się do wypełnienia tego zgłoszenia daję wskazówkę: jeśli ukończyliście studia I stopnia to powinno się zaznaczyć 'University degree' tak jak ja to zrobiłem, gdyż dopiero zacząłem studia II stopnia. Myślałem, że to coś nieco bardziej skomplikowanego jak przy wniosku do wizy F1 i innych, choć teraz przeczytałem Wasze posty wyżej i rozumiem, że coś bardziej skomplikowanego wypełnia się po ewentualnym wylosowaniu.. i w sumie słusznie, na tym etapie byłoby to zbędne. Z ciekawości wysłałem sobie owe zgłoszenie choć jaki będzie tego rezultat to jest mi to naprawdę obojętne. W końcu zawsze można wyjechać sobie tam po prostu na wakacje, a po dłuższym pobycie w USA jakoś tak czuję się nieco zmęczony Zazwyczaj po pierwszym razie pobytu tam można na jakiś czas zachorować na wcześniej wspomnianą "amerykofilie", po każdym kolejnym razie (zazwyczaj) to przechodzi jeśli oczywiście nie narzekacie na życie w swojej/naszej ojczyźnie.
Kosa_PL Napisano 23 Października 2015 Zgłoś Napisano 23 Października 2015 Znów próbuje szczęścia Zgloszenie wysłane, zdjęcie zrobione samodzielnie dzięki Ricoh Remote (Samsung Galaxy Tab 2 + Pentax K-S2)
szaman Napisano 23 Października 2015 Zgłoś Napisano 23 Października 2015 Witam, podobnie jak pewna osoba wyżej zwróciła na to uwagę, również stwierdzam, że wypełnienie tego zgłoszenia do loterii to jest dosłownie max 10 minut. Szybka i prosta rzecz, malutko pytań, i co najważniejsze nie rozumiem dlaczego wiele osób tutaj robiło z tego problem, zamieszanie i strasznie to przeżywali. Instrukcja do przewidzenia, dowolność wielkości liter (ja wypełniłem drukowanymi jedynie adres e-mail małymi), no i oczywiście bez polskich znaków bo wyjdą im tam jakieś dziwaczne ślaczki Dla osób, które przymierzają się do wypełnienia tego zgłoszenia daję wskazówkę: jeśli ukończyliście studia I stopnia to powinno się zaznaczyć 'University degree' tak jak ja to zrobiłem, gdyż dopiero zacząłem studia II stopnia. Myślałem, że to coś nieco bardziej skomplikowanego jak przy wniosku do wizy F1 i innych, choć teraz przeczytałem Wasze posty wyżej i rozumiem, że coś bardziej skomplikowanego wypełnia się po ewentualnym wylosowaniu.. i w sumie słusznie, na tym etapie byłoby to zbędne. Z ciekawości wysłałem sobie owe zgłoszenie choć jaki będzie tego rezultat to jest mi to naprawdę obojętne. W końcu zawsze można wyjechać sobie tam po prostu na wakacje, a po dłuższym pobycie w USA jakoś tak czuję się nieco zmęczony Zazwyczaj po pierwszym razie pobytu tam można na jakiś czas zachorować na wcześniej wspomnianą "amerykofilie", po każdym kolejnym razie (zazwyczaj) to przechodzi jeśli oczywiście nie narzekacie na życie w swojej/naszej ojczyźnie. Drogi Szymi92, skoro rezultat jest Tobie obojetny to po co brales udzial i "zajmujesz" miejsce innym, ktorym nie jest to obojetne? Ehh...
KaeR Napisano 23 Października 2015 Zgłoś Napisano 23 Października 2015 Drogi Szymi92, skoro rezultat jest Tobie obojetny to po co brales udzial i "zajmujesz" miejsce innym, ktorym nie jest to obojetne? Ehh... Bo może...
szaman Napisano 23 Października 2015 Zgłoś Napisano 23 Października 2015 Bo może... Masz racje...głupie pytanie to głupia odpowiedź
glimi Napisano 23 Października 2015 Zgłoś Napisano 23 Października 2015 Drogi Szymi92, skoro rezultat jest Tobie obojetny to po co brales udzial i "zajmujesz" miejsce innym, ktorym nie jest to obojetne? Ehh... Tylko ze zgloszenie do loterii jeszcze nikomu miejsca nie zajmuje. Ja swoje tez wyslalem od tak aby sprawdzic swoje szczescie.
szaman Napisano 24 Października 2015 Zgłoś Napisano 24 Października 2015 Tylko ze zgloszenie do loterii jeszcze nikomu miejsca nie zajmuje. Ja swoje tez wyslalem od tak aby sprawdzic swoje szczescie. Zajmuje-wieksza pule:) w drodze scislosci. Ale jak wczesniej powiedzialem-glupie pytanie-glupia odpowiedz(dzi) :)
Monia12 Napisano 25 Października 2015 Zgłoś Napisano 25 Października 2015 Nikt nikomu nie zajmuje miejsca, bo osób wylosowanych jest zawsze ponad pulę i jeżeli ktoś z niskim numerem nie skorzysta, to robi miejsce osobie z wysokim numerem.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.