kzielu Napisano 24 Października 2015 Zgłoś Napisano 24 Października 2015 Obrazajac w glupi sposób osoby starające się pomoc daleko na tym forum nie zajdziesz. Jak wiesz wszystko lepiej to przestan zawracać dupe...
havanagila Napisano 24 Października 2015 Autor Zgłoś Napisano 24 Października 2015 Obrazajac w glupi sposób osoby starające się pomoc daleko na tym forum nie zajdziesz. Jak wiesz wszystko lepiej to przestan zawracać dupe... faktycznie katlia bardzo mi pomógł, szczegolnie tymi postami "nie jestem pewny czy wiesz co znaczy to słowo" LOL, havanagila, ja zyje dluzej w USA niz ty na swiecie. Bedziesz MNIE uczyl o angielskim? Good one. Havanagila, cos mi sie wydaje ze nie nadajesz sie do amerykanskiej biurokracji... it's not for wimps.
havanagila Napisano 24 Października 2015 Autor Zgłoś Napisano 24 Października 2015 to faktycznie wszystko zmienia
pelasia Napisano 25 Października 2015 Zgłoś Napisano 25 Października 2015 I znów przedszkole sie robi. Eh....
nergil Napisano 26 Października 2015 Zgłoś Napisano 26 Października 2015 I znów przedszkole sie robi. Eh.... przedszkole się robi przez dwóch delikwentów na tym forum, jak widać są oni bardzo aktywni i praktycznie w każdym temacie muszą wtrącić swoje 5 groszy...
KaeR Napisano 26 Października 2015 Zgłoś Napisano 26 Października 2015 przedszkole się robi przez dwóch delikwentów na tym forum, jak widać są oni bardzo aktywni i praktycznie w każdym temacie muszą wtrącić swoje 5 groszy... Przynajmniej my wypowiedzielismy sie w temacie a Ty nergil co wniosles swoim postem? Oprocz oczywiscie tego co zwykle czyli łodygi i liście dojrzałych roślin uprawnych po omłocie.
nergil Napisano 27 Października 2015 Zgłoś Napisano 27 Października 2015 Przynajmniej my wypowiedzielismy sie w temacie a Ty nergil co wniosles swoim postem? Oprocz oczywiscie tego co zwykle czyli łodygi i liście dojrzałych roślin uprawnych po omłocie. jasne wy zawsze wypowiadacie się w temacie chamskimi tekstami i robicie sobie z ludzi pośmiewisko. A druga sprawa jeszcze dobrze nie napisałem a juz się wpieprzasz, czy ja pisałem do ciebie? Zaproś kobietę na randkę ( o ile ją masz) wyjdz gdzies człowieku a nie tylko siedzisz cały dzień przed kompem i swoimi durnymi tekstami chcesz pokazać jaki jesteś funny guy!!
KaeR Napisano 27 Października 2015 Zgłoś Napisano 27 Października 2015 jasne wy zawsze wypowiadacie się w temacie chamskimi tekstami i robicie sobie z ludzi pośmiewisko. A druga sprawa jeszcze dobrze nie napisałem a juz się wpieprzasz, czy ja pisałem do ciebie? Zaproś kobietę na randkę ( o ile ją masz) wyjdz gdzies człowieku a nie tylko siedzisz cały dzień przed kompem i swoimi durnymi tekstami chcesz pokazać jaki jesteś funny guy!! Ale po co te bluzgi?
nergil Napisano 27 Października 2015 Zgłoś Napisano 27 Października 2015 Ale po co te bluzgi? po jajco
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.