Skocz do zawartości

Zdjecie Do Loterii Wizowej

patryk7

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

wychodzi prawdziwa natura polaczkow, powinniscie zostac wyjebani za falszywe informacje o loterii tylko po to zeby zwiekszyc swoje zalosne i tak szanse

ja bym powiedziała, że to po prostu selekcja naturalna. Jak ktoś nie rozumie podstawowych wytycznych na cytowanej stronie, to nie powinien aplikować.

Napisano

W zyciu nic nie jest podane na talerzu. Zyjemy w cyfrowym swiecie, umiejetnosc wykorzystywania narzedzi typu google jest niestety niezbedna, zeby sie w nim poruszac. A jak chce sie emigrowac do US, znajomosc angielskiego na poziomie komunikatywnym rowniez by sie przydala.

Napisano

Osobiście podziwiam takich forumowiczów jak: kzielu, karolamo, Rademedes, Dragony, pelasia, Joanna30, sly6, przede wszystkim za ich cierpliwość i chęć pomagania innym. W tym roku udało mi się wylosować swój numer i nie ukrywam, że to forum bardzo mi pomogło wyjaśnić wszystkie wątpliwości związane z loterią wizową. Przeczytałem wszystkie posty z DV2015, DV2014 oraz najważniejsze posty z forum http://forums.immigration.com. Co najważniejsze, przeczytałem ze zrozumieniem. Są tam WSZYSTKIE odpowiedzi na pytania, które padły w przeciągu ostatnich dwóch miesięcy.
Niestety ludzie wypisują bzdury zamiast pomyśleć, poszukać, przeczytać. Stąd też idiotyczne pytania dotyczące zdjęć, adresów, które trzeba wpisać do D260 etc.

Napisano

@havanagila w poście #3 patryk7 otrzymał link do pełnej informacji dotyczącej wymagań co do zdjęcia. Po czym juz w kolejnym poście autor wątku dopytuje się o zdjęcie z facebooka. Poważnie nadal uważasz, że prześmiewczy ton kolejnych odpowiedzi powodowany jest, wątpliwą, chęcią zwiększenia sobie szans w loterii?

Nie wiem ile trzeba mieć lat lub jaki poziom wykształcenia (a raczej jego braku), żeby nawet pomyśleć, że w oficjalnych dokumentach, zgłoszeniach, etc. można użyć losowego swojego zdjęcia z facebooka. Pomijam już fakt, że patryk7 otrzymał pełną informację o tym jakie to zdjęcie ma być.

Jak już ktoś napisał w innym wątku tegoż samego autora (równie zadziwiającym zresztą) :

autor najprawdopodobniej nie kwalifikuje się do loterii:

a. ze względu na wiek

b. ze względu na wykształcenie (a raczej jego brak)

c. all of the above

A nawet jeśli spełnia kryteria, to dla własnego dobra powinien zostać w kraju, gdyż przy brak tak podstawowych umiejętności jak przeczytanie wymagań oraz wypełnienie własnych danych we wniosku do loterii (co jak wiemy jest banalnie proste - w końcu są tam tylko nasze podstawowe dane), raczej ma niewielkie szanse na odnalezienie się na emigracji.

Powiedz mi natomiast @havanagila co Ty takiego wniosłaś do tej dyskusji, poza obrażaniem wszystkich dookoła?

Napisano

@havanagila

Glupie pytanie to glupia odpowiedz. Raczej wiadomo ze do oficjalnych dokumetow nie uzywa sie zdjec z twarzoksiazki i nie trzeba byc wybitym naukowcem zeby to wiedziec, wystarczy ukonczyc chociazby podstawowke.

Napisano

po to jest forum, zeby ci mniej doinformowani/inteligentni tez mogli sobie jakos poradzic

jesli pytanie bylo glupie wystarczy zamknac/usunac temat a nie nabijac kolejnego z prawie 5000 postów typu

Szanse sobie chcemy zwiekszyc pelasia - takie to proste :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...