Berkov Napisano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2016 Czesc, Mam takie pytanie, moze ktos sie orientuje, jestem sponsorowany przez moja Matke, ktora jest obywatelka USA, podanie bylo zlozone juz ponad 2 lata temu. Chcial bym jednak wybrac sie do USA wczesniej w celach turystycznych, na tydzien, dwa. Chce zlozyc podanie o wize ale nie wiem czy w takim przypadku obowiazuje normalny proces, czy aplikuje o wize B1 bodajze czy musze ubiegac sie o jakas specialna wize? Jezeli ktos ma z tym doswiadczenie to prosze o rade. Pozdrawiam! Berkov
kzielu Napisano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2016 Dokładnie ten sam proces tylko szanse mniejsze. B2 nie B1.
sly6 Napisano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2016 A co do wizy to wyżej masz odpowiedź Czy ja dostaniesz? Są przypadki ze bierze się pod uwagę jak dany rodzic poleciał.jak został. Jak długo będziesz czekać na wizę na pobyt stały
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.