Skocz do zawartości

Karta Kredytowa

now77ak

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Poszukaj sobie u wujka google... http://www.cnbc.com/id/100720709

A ten tradycyjnie sie mnie uczepil, przestan mnie trollowac. Nie dosc ze sam wczesniej nic nie napisales pomocnego w tym temacie, teraz szukasz dziury w calym - a dokladnie POLOWY mojego zdania wzietego z kontekstu.

/ jak dobrze odkryc opcje "ignoruj posty uzytkownika" - goodbye!

Wciąż według linka nie oznacza, że nie mogą odmówić ze względu na zarobki. To co podałaś oznacza, że można podać łączne zarobki, o czym już tu było, ale nie oznacza to, że odmowy nie dostaniesz.

P.S. Jakbym chciał Cię trolowac to bym to zrobił w wątku o ubezpieczeniach, bo zapewne Twoja kontrybucja do Medicaid to tysiące dolarów... Wnioskuję po Twoim oburzeniu, że ktoś spytał czy może skorzystać.

Napisano

Z tego co sie orientuje to jest prawo ze nie moga odmowic cr card ze wzgedu na zarobki (bo housewives nie zarabiaja a tez chca miec bo maz daje kase). Wiec pisz szczerze ile zarabiasz wraz z mezem.

Twoj credit score jest tylko i wylacznie Twoj, nie ma wplywu na meza. Jesli aplikujesz o cr card to obnizy to Twoj credit score, nie meza.

Oszacuj jak mozesz dochod, nikt sie nie powinien czepiac czy ok. 2 tys w ta czy tamta.

Alez oczywiscie ze moga. Warunki przyznawania kart sa dosc liberalne, ale odmowic jak najbardziej moga. Szczegolnie jak rzeczona housewife ma nie istniejacy credit score.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...