JAM__78 Napisano 1 Lutego 2016 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2016 Zakupiłem bilety liniami British Airways moje pytanie dotyczy adresu który trzeba podać przy uzupełnianiu danych w bilecie. Czy trzeba wpisać adres ten który podało się w ambasadzie czy już aktualny adres w usa pod którym bedzie sie przebywało bo z tego co wiem to aktualny adres trzeba podac na granicy. Proszę o info . Pozdrawiam
kzielu Napisano 1 Lutego 2016 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2016 Zakupiłem bilety liniami British Airways moje pytanie dotyczy adresu który trzeba podać przy uzupełnianiu danych w bilecie. Czy trzeba wpisać adres ten który podało się w ambasadzie czy już aktualny adres w usa pod którym bedzie sie przebywało bo z tego co wiem to aktualny adres trzeba podac na granicy. Proszę o info . Pozdrawiam Nie ma to wiekszego znaczenia ktory adres podasz BA.
JAM__78 Napisano 1 Lutego 2016 Autor Zgłoś Napisano 1 Lutego 2016 Dla BA może nie ale czy dla celnika ma znaczenie w USA ????
sly6 Napisano 1 Lutego 2016 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2016 Znaczenie ma ten adres który podasz na granicy
kzielu Napisano 1 Lutego 2016 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2016 Dla BA może nie ale czy dla celnika ma znaczenie w USA ???? Celnikowi bedziesz podawal adres na oddzielnym formularzu dla CBP. Zupelnie dwie oddzielne sprawy. I jemu tez to zasadniczo zwisa, byleby jakis adres tam byl.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.