JAM__78 Posted February 1, 2016 Report Share Posted February 1, 2016 Zakupiłem bilety liniami British Airways moje pytanie dotyczy adresu który trzeba podać przy uzupełnianiu danych w bilecie. Czy trzeba wpisać adres ten który podało się w ambasadzie czy już aktualny adres w usa pod którym bedzie sie przebywało bo z tego co wiem to aktualny adres trzeba podac na granicy. Proszę o info . Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzielu Posted February 1, 2016 Report Share Posted February 1, 2016 Zakupiłem bilety liniami British Airways moje pytanie dotyczy adresu który trzeba podać przy uzupełnianiu danych w bilecie. Czy trzeba wpisać adres ten który podało się w ambasadzie czy już aktualny adres w usa pod którym bedzie sie przebywało bo z tego co wiem to aktualny adres trzeba podac na granicy. Proszę o info . Pozdrawiam Nie ma to wiekszego znaczenia ktory adres podasz BA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAM__78 Posted February 1, 2016 Author Report Share Posted February 1, 2016 Dla BA może nie ale czy dla celnika ma znaczenie w USA ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted February 1, 2016 Report Share Posted February 1, 2016 Znaczenie ma ten adres który podasz na granicy Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzielu Posted February 1, 2016 Report Share Posted February 1, 2016 Dla BA może nie ale czy dla celnika ma znaczenie w USA ???? Celnikowi bedziesz podawal adres na oddzielnym formularzu dla CBP. Zupelnie dwie oddzielne sprawy. I jemu tez to zasadniczo zwisa, byleby jakis adres tam byl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAM__78 Posted February 1, 2016 Author Report Share Posted February 1, 2016 Ok dzięki za szybka odp ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.