polkapolka Napisano 18 Lutego 2016 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2016 Witam Was, pisze tu bo poznalam ostatnio pewna pania z chicago i ciezko mi ja znalezc, a wiem ze udziela sie na tym forum. rozmawialam z nia o pewnej babci, ktora mieszka z wnuczka na wsi w polsce i ktora zajmuje sie wrozeniem z kart. bardzo skutecznym, bo z kazdym z kim rozmawiam to im sie sprawdza. ta pani prosila o jakis konatk do niej, podaje wiec maila do wnuczki tej dziewczyny - jusywitkow@onet.pl Pani Mario jak pani to czyta, to prosze sie do mnie odezewac, chce miec do pani kontakt.
ilon Napisano 19 Lutego 2016 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2016 Chyba cos sie zlego ze mna dzieje. Coraz czesciej mam problem ze zrozumieniem o czym ludzie tutaj pisza i o co im chodzi. ;<
sly6 Napisano 19 Lutego 2016 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2016 Należy może wprost zapytać i przyjąć odpowiedz
JoIanta Napisano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2016 Hmmm, trudno mi uwierzyć w takie rzeczy... ciekawe czy to na prawdę się sprawdza
zielonywkarty Napisano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2016 zaplac mi dwie stowki to i ja Ci cos przepowiem
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.