polkapolka Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 Witam Was, pisze tu bo poznalam ostatnio pewna pania z chicago i ciezko mi ja znalezc, a wiem ze udziela sie na tym forum. rozmawialam z nia o pewnej babci, ktora mieszka z wnuczka na wsi w polsce i ktora zajmuje sie wrozeniem z kart. bardzo skutecznym, bo z kazdym z kim rozmawiam to im sie sprawdza. ta pani prosila o jakis konatk do niej, podaje wiec maila do wnuczki tej dziewczyny - jusywitkow@onet.pl Pani Mario jak pani to czyta, to prosze sie do mnie odezewac, chce miec do pani kontakt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilon Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 Chyba cos sie zlego ze mna dzieje. Coraz czesciej mam problem ze zrozumieniem o czym ludzie tutaj pisza i o co im chodzi. ;< Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 Należy może wprost zapytać i przyjąć odpowiedz Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoIanta Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 Hmmm, trudno mi uwierzyć w takie rzeczy... ciekawe czy to na prawdę się sprawdza Link to comment Share on other sites More sharing options...
zielonywkarty Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 zaplac mi dwie stowki to i ja Ci cos przepowiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.