dziki231423 Napisano 21 Lutego 2016 Zgłoś Napisano 21 Lutego 2016 Witam, za 2 tygodnie kończę 18 lat (btw. jestem posiadaczem wizy turystycznej ważnej 10 lat) i chętnie skorzystałbym sobie z jakiegoś programu typu work&travel. Jest coś takiego, wakacyjnego, co pozwoliłoby na wyjazd i prace w USA? Mój angielski jest na poziomie intermediate/advanced, nie boję się mówić (w te wakacje mieszkałem u rodziny - wymiana językowa). Z góry dzięki, jeśli zły dział to proszę o przeniesienie.
wodnik Napisano 21 Lutego 2016 Zgłoś Napisano 21 Lutego 2016 Work and Travel jest dla studentów, nie licealistów.
ilon Napisano 21 Lutego 2016 Zgłoś Napisano 21 Lutego 2016 A co z programami typu camp praca jako counsellor? Z tego co pamietam to niekoniecznie trzeba miec status studenta zeby aplikowac na counsellora. Nie dam sobie reki uciac, moze ktos kto jest pewny sie wypowie.
wodnik Napisano 21 Lutego 2016 Zgłoś Napisano 21 Lutego 2016 https://www.campamerica.pl/article,5,FAQ
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.