Skocz do zawartości

Nielegalny Pobyt I Powrót Do Usa.

Jajcun

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jest tak jak pisałaś Karina sprawa zakończyła się ugodą po dogadaniu się z prokuraturą zmienili mi zarzuty z felony do misdemeanor nie doszło do normalnej sprawy z ławnikami a sama sprawa zakończyła się karą pienieżną i pogrożeniem paluszkiem przez sędziego. Wszystko działo się w stanie NY.

Nie wiem czy zwrociłaś na to uwagę ale wcześniej pisałem że sprawdzali mnie w NY policji i sądzie rekord mam czysty, Choć zdaję sobie sprawę że ins ma wgląd do dużo obrzerniejszej bazy danych.

CO do trzymania się trzeźwosci to trwam I żyje z zasadami zaczęrpniętymi z osrodka już ponad pięć lat jest mi z tym dobrze i nie mam zamiaru zmieniać tego.

A co do mówienia jak na spowiedzi to zdaje sobie sprawę z tego żeby uzyskać od Was szczerą poradę samemu muszę być szczery. A z drugiej strony może moje problemy będą przestrogą dla innych.

• Odpowiedzi 23
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Jest tak jak pisałaś Karina sprawa zakończyła się ugodą po dogadaniu się z prokuraturą zmienili mi zarzuty z felony do misdemeanor nie doszło do normalnej sprawy z ławnikami a sama sprawa zakończyła się karą pienieżną i pogrożeniem paluszkiem przez sędziego.

ALE ZARZUTY CI POSTAWILI, ODCISKI WZIELI.

Wszystko działo się w stanie NY.

Nie wiem czy zwrociłaś na to uwagę ale wcześniej pisałem że sprawdzali mnie w NY policji i sądzie rekord mam czysty,

ZWROCILAM NA TO UWAGE, ALE TO NIC NAM NIE ZMIENIA. BO MOZESZ MIEC SPRAWE ZA JAZDE O PIJANEMU, WYKONAC TO CO KAZAL CI SEDZIE, POZNIEJ SPRAWE "SEALED", I TWOJ PRACODAWCA - ZALOZMY WALMART - NIE BEDZIE MIAL W TO WGLADU, CZYLI BEDZIESZ CZYSTY.

ALE PATRZAC POD KATEM IMMIGRATION, KONSULA, AMBASADY - TUTAJ JEST ZWROT O 180 STOPNI, BO ONI MAJA WGLAD DO TAKICH RZECZY.

I POPATRZ, ZE NAWET TUTAJ BYLY OSOBY, KTOR SZLY PO WIZE, MIALY ZASWIADCZENIE O NIEKARALNOSCI, A KONSUL MOWI, ZE NIE DO KONCA JEST TO PRAWDA, BO W ROKU XX BYLES ZATRZYMANY ZA XXX I POSTAWIONO CI TAKIE ZARZUTY I MY CI DLATEGO NIEKONIECZNIE WIZE PRZYZNAMY..

TAK SAMO Z IMMIGRATION - IDAC NA OBYWATELSTWO TEZ MUSISZ PODAC NAWET REKORDY, KTORE BYLY ZAKMNIETE, USUNIETE, WYMAZANE ITD. ITP. BO ONI TO MAJA... TAKI MALY TEST NA INTELIGENCJE - MOWISZ PRAWDE CZY NIE. I DLATEGO NAWET W APLIKACJI JEST ZDANIE, KTORE MOWI, ZE JESLI NAWET TWOJ ADWOKAT MOWI, ZE NIE MASZ TEGO W REKORDZIE, ALE TY WIESZ, ZE TAKIE COS MIALO MIEJSCE, TO MUSISZ SIE PRZYZNAC.

Choć zdaję sobie sprawę że ins ma wgląd do dużo obrzerniejszej bazy danych.

I TO JEST KLUCZ DO SPRAWY - CO INNEGO POLICJA, CO INNEGO SAD, CO INNEGO FEDERALNI.

CO do trzymania się trzeźwosci to trwam I żyje z zasadami zaczęrpniętymi z osrodka już ponad pięć lat jest mi z tym dobrze i nie mam zamiaru zmieniać tego.

A co do mówienia jak na spowiedzi to zdaje sobie sprawę z tego żeby uzyskać od Was szczerą poradę samemu muszę być szczery. A z drugiej strony może moje problemy będą przestrogą dla innych.

Napisano

Bez spojrzenia w akta sprawy rekordzie i 100 adwokatów Ci nie pomoże

A znając anglojęzycznego to po aktach powie Ci jakie masz szanse.

Plus waiver na wjazd co do Twojej Mamy

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...