ewaw Napisano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2016 Zaczynam sie denerwowac, mialam wyznaczone spotkanie na 9 listopada, dzwonilam o przelozenie na poczatek stycznia, tak samo jak u ania38 przemila pani powiedziala mi, ze nie ma problemu i zostanie wyslany mail w polowie grudnia z nowym terminem. W piatek dzownilam do ambasady i juz inna, nie tak mila pani, poinformowala mnie, zebym nie liczyla na maila w grudniu. Kiedy tlumaczylam, ze nie mieszkam w Pl i ze musze zabookowac loty, wolne w pracy, off w szkole przekonywala mnie zebym spotkanie przelozyla w miejscu zamieszkania :/. Powiem szczerze, ze zachowywala sie tak jakby nawet odnotowanego nigdzie tego nie miala. Co teraz? Czekac trzeba az Warszawa laskawie wyznaczy termin?
ania38 Napisano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2016 ewaw ... ja rowniez czekam... mam nadzieje ze nowa wizyta przyjdzie w tym tygodniu jak beda wysylac nowe spotkania na luty......a gdzie mieszkasz jesli mkozna zapytac??
ewaw Napisano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2016 ja Irlandia ania38, oby przyszlo w tym tygodniu, bo jak nie to juz dopiero w styczniu
Dublin Napisano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2016 Przeciez w Dublinie taka ladna i okazala ambasada, nawer Barack Obama nie mogl tak latwo sie z nia rozstac
ewaw Napisano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2016 Tego tez sie obawiam Dublin, ze nie bede sie mogla z niej wydostac jak juz wejde
Dublin Napisano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2016 Prawde mowiac wyglada ona jak gniazdo jakiejs sekty albo laboratorium testujace rozne rzeczy na...ludziach hihi
kozdii Napisano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2016 6 godzin temu, ania38 napisał: ewaw ... ja rowniez czekam... mam nadzieje ze nowa wizyta przyjdzie w tym tygodniu jak beda wysylac nowe spotkania na luty......a gdzie mieszkasz jesli mkozna zapytac?? Ania a jaka decyzja u Was, doszliscie do porozumienia? Przekonalas meza ?
sigmalion Napisano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2016 Dnia 11/21/2016 o 23:04, sigmalion napisał: WItam Mam pytanie. Mamy numer 2017EU000065xx. Ds 260 wysłaliśmy w połowie lipca, nadal nie otrzymaliśmy zaproszenia do konsula.... czy mam sie denerwować? Czy ktoś dostał juz zaproszenie wysyłając DS w lipcu? Pytanie jak wyzej , dzis 21 grudnia nadal cisza. Czy ktos dostal w tym miesiacu powiadomienie o terminie rozmowy?
Emily2016 Napisano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2016 Witaj Wczoraj rozeslane zostaly zaproszenia. Ja wysylalam nasze DS 260 16.07 i otrzymalam zaproszenie na luty na interview w Londynie. Dodam jeszcze,ze odblokowywalam formy miesiac temu aby uaktualnic dane paszportu. Spawdz Entry Satus na ich stronie. Jeszcze jedno: e-mail powiadamiajacy u mnie wyladowal w spamach. Polecma sprawdzic folder spam. Pozdrawiam
sly6 Napisano 21 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2016 To od 2003 nic sie nie zmieniło co do spamu.. Czasami tam ląduje ..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.