andyopole Napisano 28 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 28 Lipca 2016 I ja sie dorzuce https://www.youtube.com/channel/UC01lshi_RFbK1ubJzh0Popw Obejrzalem sobie tylko jeden filmik o autostradach. Zamiast powiedziec ze "dozwolony jest prawoskret na skrzyzowaniu z sygnalizacja swietlna przy czerwonym swietle" to gadasz i gadasz. ja wiem, taka to juz przypadlosc kobieca, musi uzyc tysiaca slow zamiast kilku tresciwych. Poza tym, jesli robi sie "kariere" filmowa (ogolnoswiatowa) to warto pamietac ze nie mowi sie "wylanczam"...
Aiglon Napisano 29 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2016 Obejrzalem sobie tylko jeden filmik o autostradach. Zamiast powiedziec ze "dozwolony jest prawoskret na skrzyzowaniu z sygnalizacja swietlna przy czerwonym swietle" to gadasz i gadasz. ja wiem, taka to juz przypadlosc kobieca, musi uzyc tysiaca slow zamiast kilku tresciwych. Poza tym, jesli robi sie "kariere" filmowa (ogolnoswiatowa) to warto pamietac ze nie mowi sie "wylanczam"... No taka przypadlosckobieca, nie dodaje sobie wasow i brody inie udaje faceta, wiec jak ktos chce krotko, to pewnie jest jakis wybor A co do jezyka to czasem jak gadam z glowy zapominaja mi sie poprawne formy
andyopole Napisano 29 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2016 Aż się prosi zacytować klasyka:"z głowy czyli z niczego". Kto zna autora?
jkb Napisano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2016 No taka przypadlosckobieca, nie dodaje sobie wasow i brody inie udaje faceta, wiec jak ktos chce krotko, to pewnie jest jakis wybor A co do jezyka to czasem jak gadam z glowy zapominaja mi sie poprawne formy A w miedzyczasie widze liczba subskrybentow skoczyla z 40 do 800+ w zasadzie z dnia na dzien. Czyzby wplyw goscinnej wizyty u atora? ;-) Gratulacje!
motorolnik Napisano 17 Września 2016 Zgłoś Napisano 17 Września 2016 Kolejne filmy dodane z tegorocznego pobytu: https://www.youtube.com/channel/UCRYPdZ4DUHLpRre9b9IaXKQ/videos?shelf_id=0&view=0&sort=dd
Aiglon Napisano 20 Września 2016 Zgłoś Napisano 20 Września 2016 A w miedzyczasie widze liczba subskrybentow skoczyla z 40 do 800+ w zasadzie z dnia na dzien. Czyzby wplyw goscinnej wizyty u atora? ;-) Gratulacje! Najwyrazniej. Chociaz mamy niekoneicznie podobne poglady
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.