Skocz do zawartości

Wniosek Wyzia Turystyczna B2 Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam wypelniam znajomemu wniosek, kumpel leci do kanady do rodziny i chcialby na tydzien przyjechac z kuzynem do ny i mieszkac w jakims hotelu(cos podobnego) i co wpisac przy tym pytaniu ?

Address Where You Will Stay in the U.S. i przy pytaniu o kontakt w usa... jezeli nikogo nie ma itp.

Napisano

No to musi sie tymczasowo określić. Właśnie przez takie głupoty ludzie dostają odmowy bo konsul widząc zakłopotanie jest podejrzliwy.

Znajomy musi tymczasowo określić co i jak bedzie robił. W życiu, wiadomo, plany kogą sie zmodyfikować, ale na rozmowę musi mieć konkret.

A jak juz mu wypełniasz wniosek do USA, to nie zapomnij o wniosku ETA do Kanady i opłacie za niego. Bez niego nie wleci do Kanady.

Napisano

ok to juz wiem, wszyskto na ten temat, teraz mam jescze jedno pytanie dotyczace mnie i mojej dziewczyny, czy jak juz przylecimy to na pogadanke do urzednika mozemy podejsc razem czy kazdy osobno musi pogadac? bo np po wize do okienka nie bylo problemu, a jak jest tam?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...