iwona514 Napisano 25 Maja 2016 Zgłoś Napisano 25 Maja 2016 Witam! Wybieram się do USA w celach turystycznych podczas wypełniana wniosku pomyliłam się i zamiast wizy B2 zaznaczyłam wize B1/B2 wniosek już wysłałam, ale nie wniosłam jeszcze opłaty. Co mam zrobić w takie sytuacji? Bardzo proszę o pomoc.
jabba1 Napisano 25 Maja 2016 Zgłoś Napisano 25 Maja 2016 Jeśli nie zrobiłaś jeszcze opłaty i nie umówiłaś spotkania to po prostu wypelnij wniosek jeszcze raz. Liczy się ten wniosek, którego numer podasz.
iwona514 Napisano 25 Maja 2016 Autor Zgłoś Napisano 25 Maja 2016 Dziękuje serdecznie za odpowiedź A orientuje się ktoś może czy z tą kategorią łączoną B1/B2 dostane wize? Czy lepiej nie ryzykować i wypełnić drugi wniosek?
kzielu Napisano 25 Maja 2016 Zgłoś Napisano 25 Maja 2016 Dziękuje serdecznie za odpowiedź A orientuje się ktoś może czy z tą kategorią łączoną B1/B2 dostane wize? Czy lepiej nie ryzykować i wypełnić drugi wniosek? Jezeli masz dostac to dostaniesz, wybranie B1/B2 zamiast B2 nie bedzie mialo zadnego znaczenia. Wiekszosc osob wystepujac o B2 i tak dostaje kategorie B1/B2 na wklejce do paszportu.
Lx13 Napisano 25 Maja 2016 Zgłoś Napisano 25 Maja 2016 Nic nie wypełniaj, starasz sie o dobra wize. Jak ci ja przyznają to bedzie to właśnie b1/b2.
iwona514 Napisano 25 Maja 2016 Autor Zgłoś Napisano 25 Maja 2016 Na stronie z kodem kreskowym, którą musze przynieść na rozmowe w celu wizyty mam wpisane: BUSINESS/PERSONAL, a nie tourism dlatego to mnie zmyliło. Czy nie będzie to miało znaczenia?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.