basiula86 Napisano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2016 Witam ponownie chciałabym zapytać czy możliwe jest, aby numer rezerwacji był taki sam w obie strony? Zamawiałam bilety w liniach AirBerlin i przyznam, że widzę tam tylko jeden numer rezerwacji, a bilety są zamówione w dwie strony. Pozdrawiam
kzielu Napisano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2016 Możliwe a nawet pewne - to jest numer rezerwacji a rezerwacje masz jedna, nie dwie.
ilon Napisano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2016 Ja ostatnio odprawialam moja mame ktora miala bilet w dwie strony i musialam wpisac numer przewoznika czy cos takiego co bylo na jej bilecie. Po numerze rezerwacji nie znalazlo mi w ogole rezerwacji. Jak ja lecialam rok temu z AirBerlin to tez dzwonilam na ich infolinie bo nie moglam sie odprawic i tez kazali mi wpisac z biletu numer przewoznika.
kzielu Napisano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2016 Z mojej ostatniej rezerwacji : RESERVATION CODE DHEGXF AIRLINE RESERVATION CODE GT8KLU (DL) Jeden albo drugi powinien dzialac w zaleznosci od tego gdzie sie go wpisuje (mam dwa rozne bo rezerwacja pochodzi z naszego korporacyjnego systemu rezerwacji) natomiast obydwa odnosza sie calej podrozy czyli lotow w obie strony jezeli obydwa sa na rezerwacji.
basiula86 Napisano 20 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2016 Witam ponownie czy ktoś z Was dzwonił może do Airberlin na infolinię i rozmawiał z kimś po polsku? Próbuję się tam dodzwonić, ale komunikaty tylko w języku niemieckim i angielskim :/
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.