basiula86 Posted June 8, 2016 Report Share Posted June 8, 2016 Witam ponownie chciałabym zapytać czy możliwe jest, aby numer rezerwacji był taki sam w obie strony? Zamawiałam bilety w liniach AirBerlin i przyznam, że widzę tam tylko jeden numer rezerwacji, a bilety są zamówione w dwie strony. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzielu Posted June 8, 2016 Report Share Posted June 8, 2016 Możliwe a nawet pewne - to jest numer rezerwacji a rezerwacje masz jedna, nie dwie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilon Posted June 9, 2016 Report Share Posted June 9, 2016 Ja ostatnio odprawialam moja mame ktora miala bilet w dwie strony i musialam wpisac numer przewoznika czy cos takiego co bylo na jej bilecie. Po numerze rezerwacji nie znalazlo mi w ogole rezerwacji. Jak ja lecialam rok temu z AirBerlin to tez dzwonilam na ich infolinie bo nie moglam sie odprawic i tez kazali mi wpisac z biletu numer przewoznika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzielu Posted June 9, 2016 Report Share Posted June 9, 2016 Z mojej ostatniej rezerwacji : RESERVATION CODE DHEGXF AIRLINE RESERVATION CODE GT8KLU (DL) Jeden albo drugi powinien dzialac w zaleznosci od tego gdzie sie go wpisuje (mam dwa rozne bo rezerwacja pochodzi z naszego korporacyjnego systemu rezerwacji) natomiast obydwa odnosza sie calej podrozy czyli lotow w obie strony jezeli obydwa sa na rezerwacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basiula86 Posted June 20, 2016 Author Report Share Posted June 20, 2016 Witam ponownie czy ktoś z Was dzwonił może do Airberlin na infolinię i rozmawiał z kimś po polsku? Próbuję się tam dodzwonić, ale komunikaty tylko w języku niemieckim i angielskim :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.