andyopole Napisano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2016 Z szybko bedzie ktos samochodem jechac, policja zatrzyma i pozamiatane. dlatego jesli ktos przed Toba jedzie "zlosliwie" z przepisowa predkoscia to na 90% nielegalny Meksio...
Gość alik Napisano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2016 Hehe chodzi mi o zachowanie na drodze krore prowokuje policje.. Mowie to bo dopiero co dostalam sama pierwszy mandat. Trzeba jezdzic 5 ponad limit
pelasia Napisano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2016 Hehe chodzi mi o zachowanie na drodze krore prowokuje policje.. Mowie to bo dopiero co dostalam sama pierwszy mandat. Trzeba jezdzic 5 ponad limit Gość alik Napisano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2016 "2 ponad" to musiala byc wymowka, czy to nie za malo zeby sie wogole przyczepic? Za wiele na takim nie zarobia, no chyba sie okaze sie ze ktos prowadzil pijany czy nie ma dokumentow. czarex Napisano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2016 Rzadko bo rzadko ale czasem w niektórych miejscach robią blokady i jedyne pytanie które zadają to "US Citizen?" I tyle. Osobiście miałem taka jedna kontrole w Nowym Meksyku... Inna kwestia, to koszt cashowania czeku u prywaciarza a nie w banku... Tanio nie jest... andyopole Napisano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2016 Był kiedyś na Brooklynie sklep monopolowy gdzie nielegalni Polacy bez problemu cashowali czeki pod warunkiem jednoczesnego zakupu "uchola". 1 miesiąc później... KrysiaK Napisano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2016 W kazdym polskim sklepie w IL, NY i NJ "cashuja" czeki jak sie cos kupi, w niektorych pobieraja drobna oplate lub pytaja o jakiekolwiek ID. Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Temat został przeniesiony do archiwum Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.
Gość alik Napisano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2016 "2 ponad" to musiala byc wymowka, czy to nie za malo zeby sie wogole przyczepic? Za wiele na takim nie zarobia, no chyba sie okaze sie ze ktos prowadzil pijany czy nie ma dokumentow.
czarex Napisano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2016 Rzadko bo rzadko ale czasem w niektórych miejscach robią blokady i jedyne pytanie które zadają to "US Citizen?" I tyle. Osobiście miałem taka jedna kontrole w Nowym Meksyku... Inna kwestia, to koszt cashowania czeku u prywaciarza a nie w banku... Tanio nie jest...
andyopole Napisano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2016 Był kiedyś na Brooklynie sklep monopolowy gdzie nielegalni Polacy bez problemu cashowali czeki pod warunkiem jednoczesnego zakupu "uchola".
KrysiaK Napisano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2016 W kazdym polskim sklepie w IL, NY i NJ "cashuja" czeki jak sie cos kupi, w niektorych pobieraja drobna oplate lub pytaja o jakiekolwiek ID.
Rekomendowane odpowiedzi