Skocz do zawartości

Zmiana Adresu Na Zielonej Karcie

now77ak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
7 hours ago, andyopole said:

Pytanie było o formularz zmiany addresu dla POSIADACZA zielonej karty. Przynajmniej tak je zrozumiałem, pytanie to. :)

Sek w tym, ze ta opcja wyboru rodzaju formularza pojawia sie w elektronicznej wersji AR-11 w wypadku kiedy wybierze sie, ze karty jeszcze nie ma ;)

Zakladam, ze na to pytanie OP odpowiedzial poprawnie.

Napisano

Dziękuje za odpowiedzi. Czyli w przypadku kiedy jestem już posiadaczką zielonej karty na pytanie na stronie  "Is this change of address for an application or petition currently in progres?" odpowiadam NIE?

Napisano
38 minut temu, Xarthisius napisał:

Sek w tym, ze ta opcja wyboru rodzaju formularza pojawia sie w elektronicznej wersji AR-11 w wypadku kiedy wybierze sie, ze karty jeszcze nie ma ;)

Zakladam, ze na to pytanie OP odpowiedzial poprawnie.

Ostatnia zmianę robiłem w grudniu 2016 ale zupełnie nie pamiętam drogi. Może i było tam takie pytanie....  :D

Napisano
50 minutes ago, ewelina88 said:

Dziękuje za odpowiedzi. Czyli w przypadku kiedy jestem już posiadaczką zielonej karty na pytanie na stronie  "Is this change of address for an application or petition currently in progres?" odpowiadam NIE?

Tak, jezeli masz karte w reku i nie procesujesz zadnej sprawy w USCIS, to na to pytanie odpowiadasz NIE. Wtedy formularz pyta tylko o A-# ktory masz na GC.

Napisano
5 godzin temu, Xarthisius napisał:

Tak, jezeli masz karte w reku i nie procesujesz zadnej sprawy w USCIS, to na to pytanie odpowiadasz NIE. Wtedy formularz pyta tylko o A-# ktory masz na GC.

Dzięki

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...