andyopole Napisano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2019 Pytanie było o formularz zmiany addresu dla POSIADACZA zielonej karty. Przynajmniej tak je zrozumiałem, pytanie to.
Xarthisius Napisano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2019 7 hours ago, andyopole said: Pytanie było o formularz zmiany addresu dla POSIADACZA zielonej karty. Przynajmniej tak je zrozumiałem, pytanie to. Sek w tym, ze ta opcja wyboru rodzaju formularza pojawia sie w elektronicznej wersji AR-11 w wypadku kiedy wybierze sie, ze karty jeszcze nie ma Zakladam, ze na to pytanie OP odpowiedzial poprawnie.
ewelina88 Napisano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2019 Dziękuje za odpowiedzi. Czyli w przypadku kiedy jestem już posiadaczką zielonej karty na pytanie na stronie "Is this change of address for an application or petition currently in progres?" odpowiadam NIE?
andyopole Napisano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2019 38 minut temu, Xarthisius napisał: Sek w tym, ze ta opcja wyboru rodzaju formularza pojawia sie w elektronicznej wersji AR-11 w wypadku kiedy wybierze sie, ze karty jeszcze nie ma Zakladam, ze na to pytanie OP odpowiedzial poprawnie. Ostatnia zmianę robiłem w grudniu 2016 ale zupełnie nie pamiętam drogi. Może i było tam takie pytanie....
Xarthisius Napisano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2019 50 minutes ago, ewelina88 said: Dziękuje za odpowiedzi. Czyli w przypadku kiedy jestem już posiadaczką zielonej karty na pytanie na stronie "Is this change of address for an application or petition currently in progres?" odpowiadam NIE? Tak, jezeli masz karte w reku i nie procesujesz zadnej sprawy w USCIS, to na to pytanie odpowiadasz NIE. Wtedy formularz pyta tylko o A-# ktory masz na GC.
ewelina88 Napisano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2019 5 godzin temu, Xarthisius napisał: Tak, jezeli masz karte w reku i nie procesujesz zadnej sprawy w USCIS, to na to pytanie odpowiadasz NIE. Wtedy formularz pyta tylko o A-# ktory masz na GC. Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.