Katy96w Napisano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2016 Czy ktoś orientuje się gdzie w Krakowie mogę zrobić badania?
ilon Napisano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2016 Tak, orientuje sie ktos. Wystarczylo wbic w google 3 slowa. https://pl.usembassy.gov/pl/wizy/wizy-imigracyjne-2/badania-lekarsie/
solleone Napisano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2016 Mam pytanie dotyczące badań w Warszawie. Czy badania na kiłę, rzeżączkę i prześwietlenie można zrobić niezależnie od badania ogólnego na Wilanowie, czy wyniki tych badań trzeba ze sobą zabrać na badanie ogólne?
Gość Napisano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2016 Wszystkie badania musisz zrobic u lekarza wyznaczonego przez ambasade https://pl.usembassy.gov/wp-content/uploads/sites/23/2016/09/IV-F11-POL-Medical-examinations-information-Sep-30-2016.pdf
karolamo Napisano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2016 43 minuty temu, solleone napisał: Mam pytanie dotyczące badań w Warszawie. Czy badania na kiłę, rzeżączkę i prześwietlenie można zrobić niezależnie od badania ogólnego na Wilanowie, czy wyniki tych badań trzeba ze sobą zabrać na badanie ogólne? My robiliśmy badania na kiłę i prześwietlenie w przychodni w centrum, a później z wynikami musieliśmy jechać do lekarza na Wilanów.
solleone Napisano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2016 A robiliście też badania na rzeżączkę?
karolamo Napisano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2016 Chyba nie. Nie pamietam, zeby to bylo wymagane. Wymagana byla kila i przeswietlenie.
solleone Napisano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2016 To chyba teraz dodali to do wymagań, bo jest o tym napisane w dokumencie dot. badań na stronie ambasady. Tak czy inaczej, dziękuję za pomoc
daisy1 Napisano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2016 Tak, to badanie jest od tego roku. Wcześniej, tak jak już pisała karolamo, było tylko badanie na kiłę i prześwietlenie (lub testy IGRA dla dzieci)
karolamo Napisano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2016 Ahaaa, nie wiedziałam, że dodali jakieś badanie. Dobrze wiedzieć.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.