Katy96w Posted August 7, 2016 Report Share Posted August 7, 2016 Czy ktoś orientuje się gdzie w Krakowie mogę zrobić badania? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilon Posted August 7, 2016 Report Share Posted August 7, 2016 Tak, orientuje sie ktos. Wystarczylo wbic w google 3 slowa. https://pl.usembassy.gov/pl/wizy/wizy-imigracyjne-2/badania-lekarsie/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
solleone Posted December 2, 2016 Report Share Posted December 2, 2016 Mam pytanie dotyczące badań w Warszawie. Czy badania na kiłę, rzeżączkę i prześwietlenie można zrobić niezależnie od badania ogólnego na Wilanowie, czy wyniki tych badań trzeba ze sobą zabrać na badanie ogólne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 3, 2016 Report Share Posted December 3, 2016 Wszystkie badania musisz zrobic u lekarza wyznaczonego przez ambasade https://pl.usembassy.gov/wp-content/uploads/sites/23/2016/09/IV-F11-POL-Medical-examinations-information-Sep-30-2016.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolamo Posted December 3, 2016 Report Share Posted December 3, 2016 43 minuty temu, solleone napisał: Mam pytanie dotyczące badań w Warszawie. Czy badania na kiłę, rzeżączkę i prześwietlenie można zrobić niezależnie od badania ogólnego na Wilanowie, czy wyniki tych badań trzeba ze sobą zabrać na badanie ogólne? My robiliśmy badania na kiłę i prześwietlenie w przychodni w centrum, a później z wynikami musieliśmy jechać do lekarza na Wilanów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
solleone Posted December 3, 2016 Report Share Posted December 3, 2016 A robiliście też badania na rzeżączkę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolamo Posted December 3, 2016 Report Share Posted December 3, 2016 Chyba nie. Nie pamietam, zeby to bylo wymagane. Wymagana byla kila i przeswietlenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
solleone Posted December 3, 2016 Report Share Posted December 3, 2016 To chyba teraz dodali to do wymagań, bo jest o tym napisane w dokumencie dot. badań na stronie ambasady. Tak czy inaczej, dziękuję za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
daisy1 Posted December 3, 2016 Report Share Posted December 3, 2016 Tak, to badanie jest od tego roku. Wcześniej, tak jak już pisała karolamo, było tylko badanie na kiłę i prześwietlenie (lub testy IGRA dla dzieci) Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolamo Posted December 3, 2016 Report Share Posted December 3, 2016 Ahaaa, nie wiedziałam, że dodali jakieś badanie. Dobrze wiedzieć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.