skorpion1970ss Napisano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2016 nie straszcie ludzi czasami mi sie zdarzalo wracac o 3 nad ranem impreza sie przeciagnela a noc ciepla do domu 20 min spacerkiem i pomimo policji patrolujacej ulice nigdy nie zatrzymywali mnie mimo ze mieszkam na przedmiesciach Chicago a co do poludniowych przedmiesc Chicago to faktycznie nie nalezy kusic losu od 118th dalej na south jest niewesolo ale i w centrum juz nie raz byly strzelaniny moja corke mieszkajaca w Lincoln Park juz 2x napadnieto dobrze ze dziewczyna sprytna raz taserem goscia popiescila a wczesniej gazem pieprzowym Jak mowia w drewnianym kosciele ceglowka tez moze spasc na glowe
jkb Napisano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2016 nie straszcie ludzi czasami mi sie zdarzalo wracac o 3 nad ranem impreza sie przeciagnela a noc ciepla do domu 20 min spacerkiem i pomimo policji patrolujacej ulice nigdy nie zatrzymywali mnie mimo ze mieszkam na przedmiesciach Chicago a co do poludniowych przedmiesc Chicago to faktycznie nie nalezy kusic losu od 118th dalej na south jest niewesolo ale i w centrum juz nie raz byly strzelaniny moja corke mieszkajaca w Lincoln Park juz 2x napadnieto dobrze ze dziewczyna sprytna raz taserem goscia popiescila a wczesniej gazem pieprzowym Jak mowia w drewnianym kosciele ceglowka tez moze spasc na glowe Od 118th? Chyba od 18th...
Jackie Napisano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2016 Cześć, mamy tu jakichś mieszkańców IL albo NY? Jak z codziennym bezpieczeństwem, strzelaninami? Widoczne czy raczej trzeba sie pchać w murzynowo? Rasizm wiecznie żywy...
skorpion1970ss Napisano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2016 Od 118th? Chyba od 18th... moj blad pisane na kolanie w pracy oczywiscie ze od 18th st, za McCormick juz jest nieciekawie
NewBetterBonio Napisano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2016 Jak to kto? Dla zdrowia Poza tym biegam 3x w tygodniu dość póznymi porami, zakladajac ze bede wracał po bieganiu do domu to mnie Policja skuje? haha ) Co innego bieganie po zmroku, co innego przemykanie z buta o 2AM. Jest duża szansa zatrzymania przez policję, pewnie dużo zależy od lokalnych warunków ale tu policja patroluje dzielnice, płacisz lokalne podatki na ich pensję i od szeryfa wymagasz. Ja bym to ujął tak, w wersji optymistycznej cię panowie oficerowie zapytają czy cię nie podwieźć jak się samochód popsuł, w pesymistycznej jak np. zgłoszenie było gdzieś w pobliżu - cytując przedmówcę - zakują i trafisz na dołek do wyjaśnienia.
jkb Napisano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2016 moj blad pisane na kolanie w pracy oczywiscie ze od 18th st, za McCormick juz jest nieciekawie No wiec wlasnie, a lepiej zaczyna sie robic dopiero na poludnie od 80/94. Wiec kawalek
skorpion1970ss Napisano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2016 No wiec wlasnie, a lepiej zaczyna sie robic dopiero na poludnie od 80/94. Wiec kawalek ja mieszkam w Schaumburgu wiec dobre szkoly spokoj duzo zieleni i mili sasiedzi nie moge wiec wiele narzekac
jkb Napisano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2016 Schaumburg jest OK, ale wolimy zostac po tej stronie granicy stanowej
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.