Skocz do zawartości

Bezpieczeństwo

Labs92

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

nie straszcie ludzi czasami mi sie zdarzalo wracac o 3 nad ranem impreza sie przeciagnela a noc ciepla do domu 20 min spacerkiem i pomimo policji patrolujacej ulice nigdy nie zatrzymywali mnie mimo ze mieszkam na przedmiesciach Chicago a co do poludniowych przedmiesc Chicago to faktycznie nie nalezy kusic losu od 118th dalej na south jest niewesolo ale i w centrum juz nie raz byly strzelaniny moja corke mieszkajaca w Lincoln Park juz 2x napadnieto dobrze ze dziewczyna sprytna raz taserem goscia popiescila a wczesniej gazem pieprzowym

Jak mowia w drewnianym kosciele ceglowka tez moze spasc na glowe :)

Napisano

nie straszcie ludzi czasami mi sie zdarzalo wracac o 3 nad ranem impreza sie przeciagnela a noc ciepla do domu 20 min spacerkiem i pomimo policji patrolujacej ulice nigdy nie zatrzymywali mnie mimo ze mieszkam na przedmiesciach Chicago a co do poludniowych przedmiesc Chicago to faktycznie nie nalezy kusic losu od 118th dalej na south jest niewesolo ale i w centrum juz nie raz byly strzelaniny moja corke mieszkajaca w Lincoln Park juz 2x napadnieto dobrze ze dziewczyna sprytna raz taserem goscia popiescila a wczesniej gazem pieprzowym

Jak mowia w drewnianym kosciele ceglowka tez moze spasc na glowe :)

Od 118th? Chyba od 18th...

Napisano

Cześć, mamy tu jakichś mieszkańców IL albo NY? Jak z codziennym bezpieczeństwem, strzelaninami? Widoczne czy raczej trzeba sie pchać w murzynowo?

Rasizm wiecznie żywy...

Napisano

Jak to kto? Dla zdrowia :) Poza tym biegam 3x w tygodniu dość póznymi porami, zakladajac ze bede wracał po bieganiu do domu to mnie Policja skuje? haha :))

Co innego bieganie po zmroku, co innego przemykanie z buta o 2AM. Jest duża szansa zatrzymania przez policję, pewnie dużo zależy od lokalnych

warunków ale tu policja patroluje dzielnice, płacisz lokalne podatki na ich pensję i od szeryfa wymagasz.

Ja bym to ujął tak, w wersji optymistycznej cię panowie oficerowie zapytają czy cię nie podwieźć jak się samochód popsuł,

w pesymistycznej jak np. zgłoszenie było gdzieś w pobliżu - cytując przedmówcę - zakują i trafisz na dołek do wyjaśnienia.

Napisano

moj blad pisane na kolanie w pracy :) oczywiscie ze od 18th st, za McCormick juz jest nieciekawie

No wiec wlasnie, a lepiej zaczyna sie robic dopiero na poludnie od 80/94. Wiec kawalek :)

Napisano

No wiec wlasnie, a lepiej zaczyna sie robic dopiero na poludnie od 80/94. Wiec kawalek :)

ja mieszkam w Schaumburgu wiec dobre szkoly spokoj duzo zieleni i mili sasiedzi nie moge wiec wiele narzekac

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...