martaloz Posted August 12, 2016 Report Share Posted August 12, 2016 Hej ! Dokladnie dwa lata temu dostalam green card przez loterie po miesiacu wyszlam za maz za obywatela. Jak to jest z obywatelstwem ? Kiedy moge sie o nie ubiegac? z gory dzieki za odp. Ps. na mojej green card jest jeszcze panienskie nazwisko - zna ktos moze strone gdzie to sie zmienia ? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzielu Posted August 12, 2016 Report Share Posted August 12, 2016 Hej ! Dokladnie dwa lata temu dostalam green card przez loterie po miesiacu wyszlam za maz za obywatela. Jak to jest z obywatelstwem ? Kiedy moge sie o nie ubiegac? z gory dzieki za odp. Ps. na mojej green card jest jeszcze panienskie nazwisko - zna ktos moze strone gdzie to sie zmienia ? Pozdrawiam Po 3 latach malzenstwa z malzenstwem. Gdybys nie miala meza obywatela, to po 5 latach bycia rezydentem. Sposob w jaki otrzymalas karte nie ma znaczenia, Polecam https://www.uscis.gov/n-400 - wszystko jest rozpisane, szczegolnie eliibility worksheet jest dosc przydatny. (to wszystko zakladajac ze spelniasz pozostale warunki - good moral character, podatki, itd...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkb Posted August 13, 2016 Report Share Posted August 13, 2016 Po 3 latach malzenstwa z malzenstwem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzielu Posted August 13, 2016 Report Share Posted August 13, 2016 O w mordę . Ja serio byłem trzeźwy jak to pisałem bo ja nie piję wcale. Z obywatelem oczywiście. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jim Beam Posted August 13, 2016 Report Share Posted August 13, 2016 O w mordę . Ja serio byłem trzeźwy jak to pisałem bo ja nie piję wcale. to moze pora zaczac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.