meryluu Posted September 1, 2016 Report Share Posted September 1, 2016 Witam, LIczę na wasze doświadczenia i dobra duszę. Jest sytuacja-cofniecie z lotniska w chicago 6 lat temu.Lot na wizę turystyczną-wbili podejrzenie podjeciapracy nielegalnej. Czy po takim czasie jest sens i możliwość ubiegania sie o wizę studencka? Miał ktos taka sytuację? czy to wogole realne do zrealizowania? Z góry dzieki wielkie za pomoc:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted September 1, 2016 Report Share Posted September 1, 2016 Raz na ile dostales zakaz wjazdu Jak na 5 lat to masz po zakazie. I tak masz gorzej niż osoba co idzie pierwszy raz i lepiej od osoby co ma nadal zakaz lub na stałe. A jak kto zobaczy Konsul i później urzędnik to życie pokaże. Możesz coś więcej napisać o tym cofnięciu,rozmowie itd Bo może cos innego dopiszemy NP ile razy byleś w USA ile w Polsce itd Link to comment Share on other sites More sharing options...
meryluu Posted September 1, 2016 Author Report Share Posted September 1, 2016 Sprawdze to i się odezwę. Nie jestem dokladnie pewna jak wbili na ile lat. sytuacja tyczy sie mojego chlopaka który ma siostre w usa i byl u niej raz , wrócil w terminie, kolejnym razek jakies 5 lat pozniej juz zostal wezwany na rozmowe z urzednikiem, miał jakiś dyplom przy sobie i wpisali mu w papierach ze potwierdzil chec podjecia nielegalnej pracy. sprawdze dokladnie wszystko i sie odezwę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzielu Posted September 1, 2016 Report Share Posted September 1, 2016 Sprawdze to i się odezwę. Nie jestem dokladnie pewna jak wbili na ile lat. sytuacja tyczy sie mojego chlopaka który ma siostre w usa i byl u niej raz , wrócil w terminie, kolejnym razek jakies 5 lat pozniej juz zostal wezwany na rozmowe z urzednikiem, miał jakiś dyplom przy sobie i wpisali mu w papierach ze potwierdzil chec podjecia nielegalnej pracy. sprawdze dokladnie wszystko i sie odezwę. Szanse ma marne. Wiza studencka jest nieimigracyjna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.