andyopole Napisano 2 Maja 2017 Zgłoś Napisano 2 Maja 2017 2 godziny temu, katlia napisał: Spokojnie. Jak narazie plany Trumpa to jedna wielka kleska (thank god.) Nowe regulaminy imigracyjne zawieszone w sadach. Budzet nie przeszedl, wrecz przeciwnie, kongres sfinansowal co chcial i nie dal w ogole pieniedzy na wydatki ktore Trump i jego banda chcialy. Obamacare jest jak byla, i rosnie. Ludzie zbuntowani, kongres tez, a Trump sie wscieka ale jak na razie nic waznego nie moze zmienic. Bo ma bariery - w formie praw, konstytucji i zainspirowanych, upartych demokratow. A w Kaczystanie nikt się konstytucja i sadami nie przejmuje...
gracu Napisano 2 Maja 2017 Zgłoś Napisano 2 Maja 2017 po tylu próbach dostałem się na stronę, wpisałem dane --- submit i strona padła
tomey Napisano 2 Maja 2017 Zgłoś Napisano 2 Maja 2017 36 minut temu, andyopole napisał: A w Kaczystanie nikt się konstytucja i sadami nie przejmuje... Niestety
Copacabana Napisano 3 Maja 2017 Zgłoś Napisano 3 Maja 2017 No i 2 x nie. więc sprawa się rozwiązała. już się nie muszę zastanawiać czy wyjeżdżać czy nie haha może za rok spróbujemy
Dublin Napisano 3 Maja 2017 Zgłoś Napisano 3 Maja 2017 U mnie tez sie nie udalo czekam jeszce na info od 4 osob ktore slaly ze mna
Dublin Napisano 3 Maja 2017 Zgłoś Napisano 3 Maja 2017 Jeden kumpel tez poznal wynik has not been... czekam na info od pozostalych
Robert1992 Napisano 3 Maja 2017 Zgłoś Napisano 3 Maja 2017 16 godzin temu, andyopole napisał: A w Kaczystanie nikt się konstytucja i sadami nie przejmuje... dobrze że przynajmniej platfusy dbali o interesy kraju oraz nie obsadzali swoimi stanowisk
tomey Napisano 3 Maja 2017 Zgłoś Napisano 3 Maja 2017 3 minuty temu, Robert1992 napisał: dobrze że przynajmniej platfusy dbali o interesy kraju oraz nie obsadzali swoimi stanowisk Tylko że ci obecni tym tzw. "platfusom" do pięt nie dorastają.
Dublin Napisano 3 Maja 2017 Zgłoś Napisano 3 Maja 2017 A przypadek misiewicza czym jest jak nie ogrmnym przejawem nepotyzmu, sasin po warszawa zbudowal swoje imperium obsadziajac co sie da swoimi... kazda ekipa jest taka sama i nic sie nie zmieni roznica polega na tym tylko kto lepiej umie sprzedac klamstwo i jak bardzo znienawidzeni sa poprzednicy...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.