majorka123 Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 nie udalo mi sie uzyskać odpowiedzi na pytanie odnośnie dwóch imion w APIS to spytam od innej strony, czy jak kupujecie bilety macie nadane dwa imiona to podajecie obydwa ? Podałam jedno imię i wsumie zawsze wydaje mi się ze podawałam jedno ale dziwi mnie fakt że teraz wzieło imie z rezerwacji i nie moge podac dwóch przy wysłaniu formularza APIS. A nie mogę sobie przypomniec jak było przy wczesniejszych rezerwacjach Link to comment Share on other sites More sharing options...
rynr Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 nie udalo mi sie uzyskać odpowiedzi na pytanie odnośnie dwóch imion w APIS to spytam od innej strony, czy jak kupujecie bilety macie nadane dwa imiona to podajecie obydwa ? Podałam jedno imię i wsumie zawsze wydaje mi się ze podawałam jedno ale dziwi mnie fakt że teraz wzieło imie z rezerwacji i nie moge podac dwóch przy wysłaniu formularza APIS. A nie mogę sobie przypomniec jak było przy wczesniejszych rezerwacjach Ja podaje jedno imię i nie miałem nigdy problemu przy w sumie 12 przelotach do usa/meksyku Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilon Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 Ja zawsze wpisuje dwa, bo tak mam w paszporcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.